Pähkinärinteen posti 01710 VANTAA yhdistyy Myyrmäen postiin 01600 VANTAA

23.01.2012

Posti palvelee myös lauantaisin

Postin myymälä 01600 VANTAA kauppakeskus Myyrmannissa osoitteessa Iskoskuja 3, 01600 VANTAA palvelee maanantaista 6. helmikuuta lähtien myös Pähkinärinteen postin 01710 VANTAA asiakkaita, kun Pähkinärinteen posti yhdistetään Myyrmäen postiin.  Pähkinärinteen posti on avoinna perjantaihin 3. helmikuuta kello 17 saakka.

Myyrmäen posti kauppakeskuksen katutasossa on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-20 ja lauantaisin kello 10-14. Näin postiasioiden hoito on mahdollista myös lauantaisin suosittuna kauppa-aikana. Myyrmäen postista voi noutaa sinne saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista. Pähkinärinteen postissa sijaitsevat postilokerot jäävät nykyiselle paikalleen, kuten myös Pähkinärinteentien lähtevän postin kirjelaatikko.

Postin myymälän lisäksi Kauppakeskus Myyrmannissa on SmartPOST-automaatti, jonka kautta voi lähettää ja vastaanottaa paketteja. Parkkihallin sisääntuloaulassa sijaitseva automaatti palvelee kaikkina viikonpäivinä, maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Posti palvelee lähes tuhannessa täyden palvelun postissa, yli 50 pakettiautomaatilla ja 11 noutopisteessä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Pähkinärinteen postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 3 alkupuolella.

Postin erikoismyymälän toiminta päättyy pääpostitalolla

Helmikuun alussa loppuu Helsingin pääpostitalossa, vanhassa postisalissa, palvelevan Postin erikoismyymälän toiminta.  Keskeisestä sijaintipaikasta huolimatta palveluiden kysyntä on ollut vähäistä suhteessa korkeisiin vuokrakustannuksiin. Erikoismyymälä suljetaan perjantaina 3.2.2012 kello 17. Pääpostitalossa sijaitsevan postin 00100 HELSINKI (Elielinaukio 2 F) toiminta jatkuu normaalisti.