Niittykummun postin palvelut Ison Omenan postista 02230 ESPOO 2.4.2012 alkaen

16.03.2012

Yritysasiakkaille avataan Espooseen Niittykummun palvelupiste 2.4.2012

Isossa Omenassa sijaitseva posti 02230 ESPOO (Piispansilta 11, S-kerros), palvelee maanantaista 2. huhtikuuta lähtien myös Niittykummun postin 02200 ESPOO asiakkaita, kun Niittykummun posti yhdistetään Ison Omenan postiin.  Samaan aikaan Niittykummun postin tiloihin avataan palvelupiste yritysasiakkaille.  Nykyinen Niittykummun posti on avoinna perjantaihin 30. maaliskuuta kello 17 saakka.

Ison Omenan posti palvelee arkisin kello 9-20 ja lauantaisin kello 10-14. Niittykummun postin asiakkaat voivat noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset Isosta Omenasta 2.4. lähtien. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Niittykummun palvelupiste palvelee yritysasiakkaita

Itella Posti kehittää palvelupisteverkostoaan ja avaa Niittykummun postin nykyisiin tiloihin yritysasiakkaita varten uudenlaisen palvelupisteen, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-17. Tuolloin yritysasiakkaat voivat jättää palvelupisteeseen valmiiksi maksettuja lähetyksiä sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä. Myös postilokeroilla voi asioida milloin tahansa palvelupisteen aukioloaikana.

Postilokeroasiakkaille saapuneet postipaketit ja muut kuitattavat lähetykset voi noutaa palvelupisteestä maanantaista perjantaihin aamupäivisin kello 8-10 ja iltapäivisin kello 15-17. Palvelupisteessä ei ole kassapalveluita eikä postimerkkimyyntiä. Postiennakot voi maksaa maksukortilla.

Uudenlaista palvelupistettä kehitetään tarpeen mukaan. Itella Posti kerää asiakkailta palautetta palvelupisteen toimivuudesta ja muokkaa palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaavanlainen palvelupiste yritysasiakkaille avattiin maaliskuun alussa Oulun Limingantullissa ja Vantaan Pähkinärinteeseen palvelupiste avataan 21.3.2012.

Posti palvelee myös pakettiautomaateilla, netissä ja puhelimitse

Espoossa palvelee neljä SmartPOST-automaattia, joiden kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja. Automaatit sijaitsevat Kauppakeskus Isossa Omenassa ja Lippulaivassa, Mankkaan K-supermarketissa ja Olarin Prismassa.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Niittykummun postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähipäivinä.