Masku valitsi Itellan kuljetuskumppaniksi

12.09.2012

Itella ja Maskun Kalustetalo Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Itella huolehtii Maskun tuotteiden kotimaan rahdista sekä myymälä- ja kotijakeluista.  Mittava sopimus käsittää kuljetukset 50 myymälään sekä noin 50 000 kotijakelutoimitusta vuodessa. Valtakunnallinen sopimus astuu voimaan ensi vuoden alussa. 

- Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saamme asiakastoimituksiimme lisää tehokkuutta niin toimitusnopeuden kuin toimitusvarmuudenkin suhteen. Myymäläverkostomme kattaa tällä hetkellä koko Suomen, joten tarvitsemme rinnallemme yhteistyökumppanin, joka pystyy tuottamaan luotettavaa palvelua kaikkialla Suomessa. Itella tarjosi meidän tarpeisiimme parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun ja heidän kanssaan pystymme kehittämään toimintaamme myös tulevaisuudessa, Maskun Kalustetalon tietohallinto- ja logistiikkajohtaja Matti Immonen toteaa.

- Meillä on vahvaa osaamista ja ymmärrystä huonekalulogistiikasta. Olemme iloisia uudesta yhteistyösopimuksesta. Pohdimme yhdessä Maskun sekä heidän asiakkaidensa tarpeita. Pystymme tarjoamaan laaja-alaisia ratkaisuja, jotka tuottavat kaivattua lisäarvoa. Olemme myös sitoutuneet kehittämään yhteistyötämme, Itella Logistiikan Suomen-maajohtaja Ben Angelvirta sanoo.

 

Lisätietoja medialle:
Itella Logistiikka, maajohtaja Ben Angelvirta, puh. 050 5252 611
Maskun Kalustetalo, tietohallinto- ja logistiikkajohtaja Matti Immonen, puh. 0400 395 721

Valokuvat ja logot:
www.itella.fi/media

 

Maskun Kalustetalo Oy on vuonna 1983 perustettu, kotimainen perheyritys, joka on tällä hetkellä yksi Suomen johtavista huonekalujen jälleenmyyjäketjuista. Koko maan kattavaan myymäläverkostoon lukeutuu tällä hetkellä 52 myymälää, Virossa ja Ruotsissa liikkeitä on kummassakin kaksi. Maskun Kalustetalo työllistää noin 350 työntekijää. Yrityksen liikeideana on myydä hinta-laatusuhteeltaan edullisia huonekaluja koko kansalle maan laajimmasta valikoimasta. Tuotevalikoimasta 85 % tulee Suomesta tai lähialueilta. www.masku.com

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja taloushallinnon aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2011 liikevaihto oli 1 900 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi/konserni.