Limingantullin postin palvelut postista 90100 OULU 5.3.2012 alkaen

16.02.2012

Yritysasiakkaille avataan Limingantullin palvelupiste 5.3.2012

Postin myymälä 90100 OULU, osoitteessa Hallituskatu 36, palvelee maanantaista 5. maaliskuuta lähtien myös Limingantullin postin 90400 OULU asiakkaita, kun Limingantullin posti yhdistetään Hallituskadun postiin.  Samaan aikaan Limingantullin postin tiloihin avataan palvelupiste yritysasiakkaille.  Nykyinen Limingantullin posti on avoinna perjantaihin 2. maaliskuuta kello 17 saakka.

Hallituskadun posti palvelee pitkin aukioloajoin, arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-14. Jatkossa myös Limingantullin postin asiakkaat voivat noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset Hallituskadun postista. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Palvelupiste palvelee yritysasiakkaita

Itella Posti kehittää palvelupisteverkostoaan ja avaa  Alasintielle Limingantullin postin nykyisiin tiloihin yritysasiakkaita varten uudenlaisen palvelupisteen, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-17. Tuolloin yritysasiakkaat voivat jättää palvelupisteeseen valmiiksi maksettuja lähetyksiä sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä. Myös postilokeroilla voi asioida milloin tahansa palvelupisteen aukioloaikana. Henkilökohtaista asiakaspalvelua saa maanantaista perjantaihin kello 8-10 ja kello 15-17, jolloin postilokeroasiakkaat voivat noutaa kuitattavat lähetykset palvelupisteestä. Palvelupisteessä ei ole kassapalveluita eikä postimerkkimyyntiä. Postiennakot voi maksaa maksukortilla.

Uudenlaista palvelupistettä kehitetään tarpeen mukaan. Itella Posti kerää asiakkailta palautetta palvelupisteen toimivuudesta ja muokkaa palveluita parhaalla mahdollisella tavalla.

Posti palvelee myös pakettiautomaateilla, netissä ja puhelimitse

Oulussa palvelee kolme SmartPOST-automaattia, joiden kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja. Automaatit sijaitsevat Prisma Limingantullissa, K-Citymarket Ruskossa sekä Verkkokauppa.com Kaakkurinkulmassa.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Limingantullin postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin lähipäivinä.