Laajasalon postipalvelut Herttoniemen postista 00880 HELSINKI

02.02.2012

Posti palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-20

Postin myymälä 00880 HELSINKI Herttoniemessä osoitteessa Linnanrakentajantie 4, 00880 HELSINKI palvelee maanantaista 20. helmikuuta lähtien myös Laajasalon postin 00840 HELSINKI asiakkaita, kun Laajasalon posti yhdistetään Herttoniemen postiin.  Laajasalon posti on avoinna perjantaihin 17. helmikuuta kello 17 saakka.

Herttoniemen posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-20.  Pitkän aukioloajan ansiosta postiasioita voi hoitaa myös arki-iltaisin. Herttoniemen postista noudetaan sinne saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Laajasaloa ja Herttoniemeä lähin SmartPOST-automaatti sijaitsee Itäkeskuksen Prisman parkkihallin sisääntuloaulassa, osoitteessa Vanhanlinnantie 1.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja.  Automaatti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18. Myös Viikin Prismassa on SmartPOST-automaatti.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Laajasalon postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 6 alkupuolella.