Kuusankosken Valintataloon avataan posti 45700 Kuusankoski 19.11.2012

30.10.2012

Posti palvelee joka päivä pitkälle iltaan

Kuusankosken Valintataloon avataan posti 45700 KUUSANKOSKI maanantaina 19.11.2012 kello 9. Nykyinen Kuusankosken posti, osoitteessa Kymenlaaksonkatu 6, on avoinna perjantaihin 16.11. kello 17 saakka.

Valintatalon posti, osoitteessa Väkevänkuja 1, on avoinna joka päivä kello 22 asti, maanantaista perjantaihin kello 7-22, lauantaisin kello 8-22 ja sunnuntaisin kello 10-22. Valintatalosta saa kaikki tutut postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset, ostaa postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Lisäksi postissa palvelee postitusseinäke ja rullarata, joihin voi tuoda valmiiksi maksettuja kirjelähetyksiä ja paketteja.

 - Olemme hyvin tyytyväisiä Suomen Lähikauppa Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Kirsi Laakso Itella Postista kertoo.

 - Haluamme Suomen Lähikaupassa tarjota asiakkaille kysyttyjä palveluita ruokakaupan tuotteiden lisäksi. Itella Posti on meille erittäin tärkeä kumppani ja tällä yhteistyöllä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, palveluliiketoiminnan johtaja Petri Toivonen Suomen Lähikaupasta kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja Suomen Lähikauppa Oy:llä on noin 135 yhteistä palvelupistettä eri puolella Suomea.

Tiedote Kuusankosken postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 45.

Postin itsepalvelupisteessä kauppakeskus Veturissa, osoitteessa Tervasharjuntie 1, 45720 Kuusankoski, palvelee Postin pakettiautomaatti.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.  Kauppakeskus Veturin Postin itsepalvelupisteeseen voi jättää myös valmiiksi maksettuja postilähetyksiä. Itella Posti tarjoaa itsepalvelupisteessä mahdollisuuden itsenäiseen asiointiin. Siellä voi tutustua Postin tuotevalikoimaan sekä verkkokauppiaiden ajankohtaisiin tuotteisiin ja katalogeihin, tilata tuotteita sekä maksaa mobiilisti. Itsepalvelupisteessä voi asioida kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Paketinohjauspalvelun avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja pakettiautomaatit. Palvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postimerkit ja kortit voi tilata myös Postin verkkokaupasta www.posti.fi/ostoksille.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu täyden palvelun posteja, pakettiautomaatteja, noutopisteitä, yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.