Kuopion Neulamäen postipalvelut keskustan postista 70100 Kuopio 31.12.2012 alkaen

16.11.2012

Kuopion Neulamäen postipalvelut saa 31.12.2012 lähtien keskustan postista 70100 Kuopio, osoitteesta Kauppakatu 40-42. Posti palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-19 ja lauantaisin kello 10-14. Postista noudettavat paketit ja muut kuitattavat lähetykset ovat noudettavissa keskustan postista maanantaista 31.12. lähtien.  Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Nykyinen Neulamäen posti 70150 Kuopio Elävässä kaupassa palvelee perjantaihin 28.12. kello 16.30 saakka.

Postin pakettiautomaatit palvelevat Kuopion Prismassa ja K-citymarket Päivärannassa. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä. Lisätietoa löytyy Postin verkkosivuilta www.posti.fi/smartpost.

Kuopiossa palvelee pian myös kolme Postin noutopistettä.  Niiralan R-kioskiin avataan noutopiste 23.11.2012. Sipulikadun R-kioskiin noutopiste avattiin jo tiistaina 13.11. ja Saarijärventien R-kioskissa noutopiste on palvellut jo pidempään. Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä.

Normaalisti paketit ohjautuvat asiakkaalle kotiosoitteen mukaisesti määräytyvään kotipostiin. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas voi valita pakettiensa noutopaikan valitsemalla sen verkkokauppiaan tarjoamista noutopaikkavaihtoehdoista, joita voivat olla muun muassa Postin noutopisteet. Lisää valinnanvaraa asiakkaalle tuo myös Postin paketinohjauspalvelu, jonka avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta tilaamansa paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat noutopisteiden lisäksi postit ja pakettiautomaatit. Palvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.