Kuokkalanpellon Siwaan avataan posti 40520 JYVÄSKYLÄ 21.1.2013

03.12.2012

Posti palvelee joka päivä pitkälle iltaan

Kuokkalanpellon Siwaan avataan posti 40520 Jyväskylä maanantaina 21.1.2013 kello 9. Nykyinen Kuokkalan posti, osoitteessa Syöttäjänkatu 2, on avoinna perjantaihin 18.1. kello 17 saakka.

Siwassa, osoitteessa Kiulu 2, palveleva posti on avoinna joka päivä kello 23 asti, maanantaista perjantaihin kello 8-23, lauantaisin kello 9-23 ja sunnuntaisin kello 10-23. Siwasta saa kaikki tutut postipalvelut. Sieltä voi noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset, ostaa postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Suomen Lähikauppa Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

- Haluamme Suomen Lähikaupassa tarjota asiakkaille kysyttyjä palveluita ruokakaupan tuotteiden lisäksi. Itella Posti on meille erittäin tärkeä kumppani ja tällä yhteistyöllä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, palveluliiketoiminnan johtaja Petri Toivonen Suomen Lähikaupasta kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja Suomen Lähikauppa Oy:llä on yli 140 yhteistä palvelupistettä eri puolella Suomea.

Postin pakettiautomaatit palvelevat Seppälän K-citymarketissa, Keljon Prismassa ja Kolmikulman S-marketissa. Automaatin kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Postin paketinohjauspalvelun avulla kuluttajat voivat ohjata verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja mihin tahansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat postit, pakettiautomaatit ja noutopisteet. Useiden lähettäjien osalta toimivan paketinohjauspalvelun voi ottaa käyttöön verkossa osoitteessa www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kuokkalan postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin tammikuun alussa. Muutos ei vaikuta postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä yli tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Suomen Lähikauppa Oy on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakauppayritys, jolla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on 670, henkilöstöä 5 300 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli yli miljardi euroa. Suomen Lähikaupan suurin omistaja on IK Investment Partners.