Köyliön Saleen avataan posti 27710 KÖYLIÖ

20.09.2012

Posti palvelee joka päivä pitkälle iltaan

Köyliön Saleen avataan posti 27710 KÖYLIÖ maanantaina 1. lokakuuta kello 9. Posti palvelee osoitteessa Köyliöntie 1, 27710 Köyliö maanantaista lauantaihin kello 8-21 ja sunnuntaisin kello 12-21.

Köyliön Osuuspankin postin sulkeuduttua kesäkuun lopulla postiin saapuneet lähetykset on voinut noutaa Säkylän Siwan postista. Siwa palvelee köyliöläisiä sunnuntaihin 30. syyskuuta kello 21 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Satakunnan Osuuskaupan kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Kojo Itella Postista kertoo.

Saleen avattavasta postista saa kaikki postipalvelut. Sieltä voi vaikka kauppamatkan yhteydessä noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

- Postipalvelut tulevat olemaan hyvä lisä Sale Köyliön palveluihin. Kaupan pitkien aukioloaikojen ansiosta asiakkaat saavat postipalveluja heille parhaiten sopivana ajankohtana, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Salen sijainti Köyliön keskustassa helpottaa myös postiasiointia, Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalotoimialan johtaja Jussi Kaartinen kertoo.

Köyliön Salessa avattava posti on jo toinen Itella Posti Oy:n ja Satakunnan Osuuskaupan yhteinen palvelupiste Satakunnassa. Kankaanpään Saleen avattiin posti heinäkuun alussa.

Julkinen tiedote postin avaamisesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 38 lopulla.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys. Toimialana ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa. Satakunnan Osuuskauppa on suurin työllistäjä Satakunnassa. Työntekijöitä on noin 1 300. Myynti vuonna 2011 oli noin 416 miljoonaa euroa. Toiminta-ajatuksena on tuottaa kilpailukykyisesti etuja ja palveluita asiakasomistajille. Toiminnasta syntyvä tulos käytetään alueen asiakasomistajien hyväksi.