Kommilan postin 78300 VARKAUS palvelut yhdistetään keskustan postiin 78200 VARKAUS 27.12.2012

23.11.2012

Savontien R-kioskiin avataan Postin noutopiste

Itella Posti yhdistää Ekotorin yhteydessä toimivan Kommilan postin palvelut keskustan postiin 78200 VARKAUS 27.12.2012. Samaan aikaan R-kioskiin osoitteessa Savontie 35 avataan Postin noutopiste.

Kommilan posti 78300 VARKAUS on avoinna 27.12.2012 klo 16.45 saakka. Perjantaista 28.12.2012 lähtien postista noudettavat lähetykset voi hakea keskustan postista 78200 VARKAUS, joka palvelee osoitteessa Relanderinkatu 30 (Citymarket), maanantaista perjantaihin kello 8-18. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

R-kioskiin avattava Postin noutopiste, osoitteessa Savontie 35, on avoinna R-kioskin aukioloaikoina, maanantaista lauantaihin kello 8.30-21 ja sunnuntaisin kello 9-21. Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä.

Varkauden Citymarketissa palvelee Postin pakettiautomaatti, jonka kautta voi lähettää ja vastaanottaa kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Normaalisti paketit ohjautuvat asiakkaalle kotiosoitteen mukaisesti määräytyvään kotipostiin. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas voi valita pakettiensa noutopaikan valitsemalla sen verkkokauppiaan tarjoamista noutopaikkavaihtoehdoista, joita voivat olla muun muassa Postin noutopisteet. Lisää valinnanvaraa asiakkaalle tuo myös Postin paketinohjauspalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat ohjata verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat noutopisteiden lisäksi postit ja pakettiautomaatit. Palvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Kommilan postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin joulukuussa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä runsaat tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.