Kinnulan postipalvelut K-market Kinuskin postista 43900 Kinnula 1.10.2012 alkaen

21.06.2012

Posti palvelee myös viikonloppuisin

K-market Kinuskiin avataan posti 43900 Kinnula maanantaina 1. lokakuuta kello 9.  Osoitteessa Keskustie 41 palveleva posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 7-18 ja sunnuntaisin kello 12-18. Posti palvelee edelleen samassa kiinteistössä. Uudesta postista saa kaikki tutut postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa pakkaustarvikkeita ja postimerkkejä.

Nykyinen Kinnulan posti Reisjärven Osuuspankin Kinnulan konttorissa palvelee perjantaihin 28. syyskuuta kello 15 saakka.

Muutos ei vaikuta postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Tiedote postipalveluiden muutoksesta jaetaan kotitalouksiin ja yrityksiin syyskuussa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.