Keskustan posti 37600 VALKEAKOSKI muuttaa uuteen kauppakeskukseen Hakalantielle

29.10.2012

Posti 37600 VALKEAKOSKI muuttaa marraskuun puolessa välissä Mallasvedenkadulta (käyntiosoite Koulukadulta) uuteen kauppakeskukseen osoitteeseen Hakalantie 1. Posti palvelee uusissa tiloissa torstaista 15.11.2012 lähtien ja on avoinna tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 9-18.

Postista saa kaikki tutut postipalvelut. Sieltä voi noutaa paketteja ja lähettää postia, sekä ostaa postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Myös postilokerot palvelevat jatkossa kauppakeskuksen postissa.

Muuton vuoksi posti suljetaan keskiviikkona 14.11. jo kello 17.

Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Paketinohjauspalvelun avulla asiakas voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja pakettiautomaatit.  Palvelu laajenee vaiheittain valtakunnalliseksi ja on jo saatavilla Pirkanmaalla asuville.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Tiedote postin muutosta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 44.