Kauppakujan R-kioskiin Hollolassa avataan posti

05.06.2012

Posti palvelee joka päivä kello 9-21

Hollolan postipalvelut saa Kauppakujan R-kioskiin avattavasta postista 15870 Hollola maanantaista 30.7.2012 kello 9 lähtien. Posti palvelee edelleen Kauppakujalla, jatkossa osoitteessa Kauppakuja 4. Posti on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 9-21.

Nykyinen Hollolan posti, 15870 Hollola Kauppakuja 6:ssa, palvelee perjantaihin 27.7.2012 kello 17 saakka.

 - Olemme hyvin tyytyväisiä R-kioski Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Toivonen Itella Postista kertoo.

Kauppakujan R-kioskiin avattavasta postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

- R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa lähipalvelutarjontaamme. Postipalveluiden mahdollistaminen Kauppakujan R-kioskissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itella Postin kanssa asiakkaiden hyväksi, R-kioskin ketjujohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja R-kioski Oy:llä on noin 70 yhteistä palvelupistettä eri puolella Suomea.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia,  pakettiautomaatteja ja noutopisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on 653 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience yhtiötä, jolla on kioski- ja convenience myymälöitä yli 2500 kaikissa pohjoismaissa ja Baltian maissa. www.r-kioski.fi