Kaijonharjun posti 90570 OULU muuttaa Prisman kauppakeskukseen Linnanmaalle

29.10.2012

Posti 90570 OULU muuttaa Sammonkadulta Prisman kauppakeskukseen Linnanmaalle. Posti palvelee uusissa tiloissa osoitteessa Kauppalinnankuja 1-3 maanantaista 12.11.2012 lähtien. Posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-19. Myös postilokerot palvelevat jatkossa kauppakeskuksen postissa.

Muuton vuoksi posti suljetaan perjantaina 9.11. jo kello 17.

Oulussa palvelee myös kolme Postin pakettiautomaattia. Ne sijaitsevat Prisma Limingantullissa, Verkkokauppa.com Kaakkurinkulmassa sekä K-citymarket Ruskossa.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja sekä paketteja Suomen ja Viron välillä.

Postimerkkejä voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä kaupoista ja kioskeista. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta www.posti.fi:stä. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

Paketinohjauspalvelun avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta ja postimyyntiyrityksestä tilatut paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen. Näitä palvelupisteitä ovat postit, yhteistyökumppanien ylläpitämät noutopisteet ja pakettiautomaatit.

Tiedote postin muutosta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 44.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.