Itellassa 2 500 kausiapulaista kesän aikana

08.06.2012

 

Itella tarjoaa kesätyöpaikan Suomessa yhteensä noin 2 500 henkilölle. Heistä suurin osa työskentelee postin jakelussa, lajittelussa ja kuljetuksessa. Kausiapulaisia työskentelee joka puolella Suomea, mutta eniten pääkaupunkiseudulla, jossa lajitellaan suurin osa Suomessa kulkevasta postista ja postinsaajien määrä on suurin.

Kausiapulaisista suuri joukko on opiskelijoita, jotka sijaistavat vakituista henkilöstöä kesälomien ajan. Kesätyön pituus vaihtelee 3 viikosta 3 kuukauteen, tyypillisin aika on 2,5 kuukautta kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Kausiapulaisia valmennetaan tehtäviinsä parhaillaan ja juhannuksen alla työtä tehdään jo itsenäisesti.

- Osa nuorista löytää tiensä Itellaan vuodesta toiseen, ja heistä monet ovatkin jääneet pysyvästi töihin meille. On hienoa, että kesätyön kautta saamme uutta sukupolvea kasvamaan tulevaisuuden osaajiksi Itellaan ja ylipäänsä viestinvälitys- ja logistiikka-alalle, henkilöstöpäällikkö Pirjo Yltävä Itellasta toteaa.

Vastuullinen kesäduuni tarjolla

Itella on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja sitoutuu sadan muun yrityksen mukana kampanjan periaatteisiin, jotka ovat

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on yritykselle konkreettinen keino toteuttaa yhteiskuntavastuuta.

- Olemme Itellassa hyvin iloisia siitä, että meidän on mahdollista tarjota näinä aikoina kesätyötä jopa 2 500 ihmiselle. Monelle nuorelle Itella on ensimmäinen kesätyöpaikka, ja koemme tärkeäksi antaa työelämäänsä aloittaville hyvän käsityksen työelämästä, Pirjo Yltävä sanoo.

Lukuja

Lisätietoja