Itella Posti avaa uudentyyppisen itsepalvelupisteen kauppakeskus Veturiin Kouvolan Tervaskankaalle

11.09.2012

Itsepalvelupisteessä pilotoidaan QR-ostamista

Itella Posti avaa uudentyyppisen itsepalvelupisteen kauppakeskus Veturiin Kouvolan Tervaskankaalle 13. syyskuuta 2012. Postin pakettiautomaatin, kirjelaatikoiden ja rullaradan lisäksi itsepalvelupisteessä on tila verkkokauppiaiden tuote-esittelyille.  Kuluttajille tarjotaan aivan uudenlainen tapa tilata ja maksaa tuotteita mobiilisti älypuhelimella QR-koodin avulla.

- Olemme jo pitkään kehittäneet palvelupisteverkostoamme ja tuoneet erilaisia palvelutapoja asiakkaidemme saataville. Itsepalvelupiste on uudentyyppinen Postin palvelumuoto. Tarjoamme asiakkaillemme postilähetysten lähettämisen ja vastaanottamisen lisäksi aivan uusia palveluita, kuten QR-ostamisen mobiilisti ja lähetysten toimittamisen asiakkaan valitsemaan palvelupisteeseen, Itella Postin verkostojohtaja Anna Lehtonen sanoo.

- QR-ostaminen on yleistymässä. Haluamme olla kehityksessä mukana ja tarjota asiakkaillemme uuden tavan ostaa tuotteita. QR-koodin avulla tilaaminen ja maksaminen on helppoa ja nopeaa. Enää ei tarvitse kirjoittaa pitkiä www-osoitteita, mikä voi olla hankalaa mobiilissa, Itella Postin kehityspäällikkö Tuula Jalasmäki kertoo.

Itella Posti pilotoi itsepalvelupisteen toimintaa ensi vuoden kesään saakka. Tavoitteena on tarjota asiakkaille vaihtoehtoinen palvelumuoto postiasioiden hoitamiseen sekä kehittää palveluja yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Postin Itsepalvelupiste sijaitsee Kouvolassa osoitteessa Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski. Se on avoinna uuden kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Faktalaatikko Postin itsepalvelupisteen palveluista:

Lähetä ja vastaanota paketti pakettiautomaatilla

Lähetä kirjeet, kortit ja paketit kätevästi itsepalvelupisteestä

QR-ostaminen

Ohjaa pakettisi Postin itsepalvelupisteeseen Kauppakeskus Veturiin (palvelu alkaa syksyllä)

Posti palvelee monipuolisesti Kouvolassa

Uuden itsepalvelupisteen lisäksi Kouvolassa palvelee useita täyden palvelun posteja. Postin pakettiautomaatti palvelee myös Kouvolan Prismassa osoitteessa Tommolankatu 9, maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Postimerkkejä myyvät monet jälleenmyyjät kaupoissa ja kioskeissa. Lähtevän postin kirjelaatikoiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.

 

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Lisätietoja toimitukselle:

Itella MediaDesk puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 8.30-16.30)

Verkostojohtaja Anna Lehtonen, Itella Posti Oy, 040 5207933 (pe 14.9.lähtien)

Kehityspäällikkö Tuula Jalasmäki, Itella Posti Oy, 040 7537299

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@posti.fi.