Itella Posti avaa Nurmekseen Postin noutopisteen

21.11.2012

Itella Posti avaa Postin noutopisteen Nurmeksen keskustan R-kioskin yhteyteen 27.12.2012. Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä. Osoitteessa Kirkkokatu 24, 75500 NURMES palveleva noutopiste on avoinna R-kioskin aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin kello 8.30-20 ja sunnuntaisin kello 10-20.

Normaalisti paketit ohjautuvat asiakkaalle kotiosoitteen mukaisesti määräytyvään kotipostiin. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas voi valita pakettiensa noutopaikan valitsemalla sen verkkokauppiaan tarjoamista noutopaikkavaihtoehdoista, joita voivat olla muun muassa Postin noutopisteet. Lisää valinnanvaraa asiakkaalle tuo myös Postin paketinohjauspalvelu, jonka avulla kuluttaja voi ohjata verkkokaupasta tilaamansa paketit itse valitsemaansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat noutopisteiden lisäksi postit ja pakettiautomaatit. Palvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Itella Postin palvelupisteverkosto laajenee kaikkiaan lähes 300:lla R-kioskien yhteydessä toimivalla Postin noutopisteellä lähivuosina. Itella Posti on suunnitellut lisäävänsä palvelupisteidensä määrää 1100:sta noin 400:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä olisi yhteensä noin 1500. Yhteistyösopimus R-kioskin kanssa on osa laajentamissuunnitelmaa.