Itella Logistiikan toimintojen uudelleenjärjestelyt Ruotsissa ja Tanskassa päättyneet

12.06.2012

Itellan elokuussa 2011 julkistamaan sadan miljoonan euron säästöohjelmaan kuuluvat toimintojen uudelleenjärjestelyt Logistiikan liiketoimintaryhmässä Ruotsissa ja Tanskassa ovat henkilöstövähennysten osalta päättyneet.

Henkilöstön vähennystarpeeksi arvioitiin helmikuussa 2012 yhteensä 70 vakituista työntekijää. Neuvottelujen päättyessä vähennystarpeeksi täsmentyi 44 vakituista työntekijää. Yhteensä Itella Logistiikka työllistää Ruotsissa ja Tanskassa 403 henkilöä.

Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palvelulogistiikan ratkaisuja auto-, meri- ja lentorahtiin sekä varastointiin ja muuhun sopimuslogistiikkaan. Asiakkaat voivat ulkoistaa meille logistiikkaprosessinsa yksittäisen osan tai laajimmillaan koko toimitusketjunsa. Itella Logistiikalla on toimintaa kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). Globaalit palvelut tarjoamme partnerien kautta. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2011 oli 732 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä oli 7 100. www.itella.fi/logistiikka