Itella-konsernin palkkapalvelu siirtyy Silta Oy:ltä Itella Information Oy:n Alligatorille

17.04.2012

Silta Oy luovuttaa liiketoimintakaupalla Itella-konsernin palkkapalvelun Itella Information Oy:lle 1.1.2013 alkaen.  Itellan aikeet ostaa osa Sillan liiketoiminnasta ovat olleet tiedossa jo joitakin kuukausia, ja kauppa tapahtuu hyvässä hengessä ja yhteistyössä.

- Itella on ollut tyytyväinen Silta Oy:n palveluihin, mutta koska konsernissamme on tunnustettua ja laajaa talousprosessiosaamista omasta takaa, on mielekästä siirtää palkkahallinto yrityksen omiin käsiin. Myös asiakkaamme odottavat, että käytämme omia palvelujamme, kommentoi Itella-konsernin henkilöstöjohtaja Jaana Jokinen.

- Itella Information on lähes 300 miljoonan euron yritys, jonka palkkalistoilla on 2400 ammattilaista 11 eri maassa, kertoo toimitusjohtaja Heikki Länsisyrjä Itella Information Oy:stä ja jatkaa: - Meillä on talouden ja palkkahallinnon palveluihin erikoistunut, yleiseurooppalainen liiketoimintaryhmä, joten on luonnollista, että Itella siirtyy oman yhtiönsä asiakkaaksi myös palkkahallinnon osalta.

Itella Information Oy:n visiona on olla johtava talousprosessien arvon tuottaja Euroopassa, ja se on transaktiomäärin mitattuna selkeästi johtava yritys Euroopassa. Yrityksen Alligator-konsepti on laajin talousprosessien palvelukokonaisuus alallaan.

Kaupan myötä Silta Oy:n yli 40 työntekijää siirtyvät Itellan Information Oy:n palkkalistoille vanhoina työntekijöinä.

Lisätiedot

Itella Information Oy:
viestintäjohtaja Tiina Härkönen, p. 050 3843162 tai tiina.i.harkonen (at) itella.com

Silta Oy:
toimitusjohtaja Kari Partanen, p. 040 7332262 tai kari.partanen (at) silta.fi