Itella jatkaa suomalaisen jalkapallon vahvana tukijana

09.02.2012

Suomen Palloliitto (SPL) ja Itella Oyj ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka myötä Itella jatkaa SPL:n pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 1994.

Pitkäjänteistä yhteistyötä

Itella on ollut pitkäjänteisesti mukana niin huippujalkapallossa kuin ruohonjuuritasollakin. Yhteistyön aikana kansainväliseen maineeseen ja menestykseen ovat nousseet lukuisat suomalaispelaajat niin miesten kuin naistenkin A-maajoukkueesta. Siltaa tulevaisuuden menestykseen rakentaa myös Itellan vahva osallistuminen Palloliiton grassroots-työhön. Osoitteena Futis -projekti kattaa Palloliiton ja Itellan valtakunnallisen juniorijalkapallon seurakehityshankeen, jonka tavoitteena on vahvistaa lasten seuratoiminnan laatua ja kasvattaa hankeseurojen harrastaja- ja seuratoimijamäärää.

- Itella on suomalaisen jalkapallon merkittävä ja pitkäjänteinen tukija. Yhteistyö on ollut todella tärkeää toimintamme kehittämisessä niin huippu- kuin juniorijalkapallossakin. Uuden sopimuksen myötä tulemme kehittämään ja syventämään yhteistyötä entisestään etenkin Itellan tarjoamien uusien palveluiden kautta. Yhteistyö mahdollistaa jatkossa entistä tehokkaammat logistiikkapalvelut kaupallisille ratkaisuillemme, Suomen Palloliiton vt. toimitusjohtaja Timo Huttunen kertoo.

- Itella on jo parin vuosikymmenen ajan tehnyt johdonmukaista työtä Suomen Palloliiton kanssa juniorityön ja jalkapallon kehittämiseksi. Olemme iloisia siitä, että yhteistyö jatkuu yhä monipuolisemman kumppanuuden merkeissä. Tärkeänä seikkana pidämme sitä, että yhteistyö on vuorovaikutteista, jolloin molemmat osapuolet saavat merkittävän vastineen panostuksilleen. Suomen Palloliiton ammattitaitoinen ote mahdollistaa monipuolisen hyödyntämisen ja haastaa myös organisaatiotamme uusien muotojen löytämiseksi, Itella Oyj:n johtaja Iiro Wester kertoo.

Suomen Palloliitto
Itellan sponsorointiyhteistyökohteet


Itella on mukana juniorijalkapalloilun tukemisessa ja ollut mukana
järjestämässä Palloliiton jalkapallokouluja.