Itella ja Gapps yhteistyöhön yrittäjien sähköisten palveluiden tarjonnassa

03.07.2012

Itella Posti ja Googlen suomalainen ratkaisutoimittaja Gapps Oy ovat solmineet aiesopimuksen, jonka myötä Itella ottaa Gappsin palvelut mukaan tarjoomaansa pienyrityksille suunnattuun Verkosto-palveluun. Itella Verkosto on keväällä lanseerattu palvelukokonaisuus, joka kokoaa pienyrittäjien palvelut samaan verkkopalveluun. Verkoston avulla yrittäjä voi hoitaa keskitetysti juoksevia asioitaan kuten laskutusta, lähetyksiä, vastaanottoa ja arkistointia.

-Verkoston kehittämisessä otimme lähtökohdaksemme pienten yritysten tarpeet. Itellana keskitymme tuottamaan niitä palveluita, joissa olemme parhaita. Muihin asiakkaiden tarpeisiin haemme parhaat ja innovatiiviset kumppanit. Tavoitteenamme on luoda verkkoon liiketoimintaympäristö, jossa ostajat ja palveluiden tuottajat kohtaavat ja jossa ostaminen on asiakkaalle helppoa, sanoo Itella Verkoson Business Manager Pasi Ketonen.

Gappsin tuotetarjonnasta löytyvät muun muassa sähköposti-, kalenteri-, dokumenttienhallinta-, mobiilietähallinta- ja tietoturvapalvelut. Kaikki ratkaisut toimitetaan asiakkaalle pilvipalveluna, jolloin palveluita on helppo hallita ja saavuttaa kustannussäästöjä. Gappsin asiakkaita ovat niin yksityisen kuin julkisen puolen organisaatiot.

Gappsin hallituksen puheenjohtaja Perttu Ojansuu näkee yhteistyön Itellan kanssa mielenkiintoisena.

-Näen Googlen yrityksille tarjottavan sähköposti- ja toimistotyökaluvalikoiman tukevan erittäin hienosti Itellan laajaa palvelutarjoomaa yrityksille. Syntyvä palvelukokonaisuus tulee ilmestyessään olemaan houkutteleva kaikenkokoisille yrityksille ympäri Suomen.

Alustavien suunnitelmien mukaan palvelut ovat Itella Verkosto -asiakkaiden käytettävissä ensi vuoden aikana.