Helsinkiin Käpylän R-kioskiin perustetaan Postin myyntipiste

24.01.2012

Posti palvelee myös viikonloppuisin

Käpylän postipalvelut saa Käpylän R-kioskiin perustettavasta Postin myyntipisteestä 00610 HELSINKI maanantaista 27.2.2012 kello 9 lähtien. Posti palvelee osoitteessa Pohjolankatu 38, 00610 HELSINKI. Posti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 9-21.

Nykyinen Käpylän posti 00600 HELSINKI Kullervonkadulla palvelee perjantaihin 24.2.2012 kello 17 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä R-kioski Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Toivonen Itella Postista kertoo.

Käpylän R-kioskiin avattavasta Postin myyntipisteestä saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

- R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa R-kioskin lähipalvelutarjontaa. Postipalveluiden mahdollistaminen Käpylän R-kioskissa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itellan kanssa asiakkaiden hyväksi, R-kioskin ketjujohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Itella Posti Oy:lla ja R-kioski Oy:lla on noin 70 yhteistä palvelupistettä eri puolella Suomea.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Kehityspäällikkö Eija Toivonen, Itella Posti Oy, puhelin 040 8231178, eija.toivonen@posti.fi

Ketjujohtaja Teemu Rissanen, R-kioski Oy, puhelin 050 5680000, teemu.rissanen@r-kioski.fi

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, NetPostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 1 142 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 19 300. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. Posti palvelee kuluttajia myös puhelimessa ja verkossa osoitteessa www.posti.fi.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. R-kioskit ovat osa Sanoma-konsernin strategista Sanoma Trade -liiketoimintayksikköä. Suomessa on 650 R-kioskia. Sanoma Tradella on kioskitoimintaa myös Virossa ja Liettuassa. www.r-kioski.fi ja www.rautakirja.fi