Helposti.fi -verkkokauppa kokoaa isänpäivän lahjatarjoukset yhteen

28.10.2012

Itella on avannut Helposti.fi -nimisen verkkokaupan, joka auttaa asiakkaita löytämään sopivan isänpäivälahjan verkkokauppojen valikoimista. Helposti.fi on isänpäivään 11.11. asti toiminnassa oleva pop-up -verkkokauppa, joka kokoaa yhteen kuuden eri liikkeen parhaat tarjoukset. Kaikkien lahjatarjousten tilausten toimitus on asiakkaille maksutonta.

Mukana palvelussa ovat elämyslahjoja tarjoava Boxy.fi, suklaaseen erikoistunut Kultasuklaa, saunojen ja takkahuoneiden sisustukseen erikoistunut Saunapuoti, kamerakauppa CameraStore, Suomen jääkiekkomaajoukkueen virallinen Leijonakauppa sekä ensiapu- ja ensihoitotuotteisiin erikoistunut MedKit Finland. Jokainen palvelussa mukana oleva kauppa on kerännyt isänpäiväksi erikoishintaiset lahjatuotteet omalle kampanjasivulleen, ja asiakas löytää ne kätevästi yhden klikkauksen päästä.

Helposti.fi on toteutettu Itellan ja verkkokauppiaiden yhteistyönä. Kauppiaiden vastuulla on kampanjan sisältö, tuotteet ja toimitukset, Itella puolestaan tarjoaa palvelualustan ja kuljettaa asiakkaiden tilaukset. 

- Helposti.fi on pilottikokeilumme, ja jos käyttäjät ovat tyytyväisiä, konseptia hyödynnetään varmasti myös jatkossa. Verkkokauppa on liiketoimintamme avainalueita ja haluamme kaikin tavoin edistää verkkokaupan kehitystä ja tehdä verkosta ostamisesta kuluttajille jatkuvasti helpompaa ja houkuttelevampaa, sanoo Itellan verkkokaupan kehityksestä vastaava johtaja Kari Nykänen.

Tulevaisuudessa asiointitavat monipuolistuvat

Kari Nykäsen mukaan tulevaisuudessa kuluttajan valinnanvara ostopaikan ja -tavan suhteen kasvaa.

- Perinteisesti on ajateltu, että asiakas kohdataan joko myymälässä tai verkkokaupassa, mutta tulevaisuudessa tekninen kehitys mahdollistaa myös monia uudenlaisia kuluttajan kohtaamispisteitä. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat jo jatkuvasti yleistyvät QR-koodit. On tärkeää, että verkkokauppiaat tarjoavat asiakkailleen ajasta, paikasta ja välineestä riippumattomia tapoja asioida kanssaan, Nykänen sanoo.

Verkkokauppa on viime vuosina kasvattanut jatkuvasti suosiotaan. Viimevuotisen Verkkokauppatilaston mukaan vuonna 2011 verkkokauppa ylitti viime vuonna kymmenen miljardin rajan ja kasvoi edellisvuodesta kymmenen prosenttia.