Hämeenkosken Siwaan avataan posti

17.10.2012

Posti palvelee joka päivä kello 8-21

Hämeenkosken postipalvelut saa Siwaan avattavasta postista 16800 HÄMEENKOSKI maanantaista 12.11.2012 kello 9 lähtien. Osoitteessa Tampereentie 636 palveleva posti on avoinna joka päivä kello 8-21.

Nykyinen posti 16800 HÄMEENKOSKI osoitteessa Asikkalantie 2 palvelee perjantaihin 9.11.2012 kello 16.30 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä Suomen Lähikauppa Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidossa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Kirsi Laakso Itella Postista kertoo.

Hämeenkosken Siwaan avattavasta postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

- Haluamme Suomen Lähikaupassa tarjota asiakkaille kysyttyjä palveluita ruokakaupan tuotteiden lisäksi. Itella Posti on meille erittäin tärkeä kumppani ja tällä yhteistyöllä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, palveluliiketoiminnan johtaja Petri Toivonen Suomen Lähikaupasta kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja Suomen Lähikauppa Oy:llä on yli 140 yhteistä palvelupistettä eri puolilla Suomea.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.

Suomen Lähikauppa Oy on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakauppayritys, jolla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on 670, henkilöstöä 5 300 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli yli miljardi euroa. Suomen Lähikaupan suurin omistaja on IK Investment Partners.