Hakunilan posti 01200 VANTAA yhdistyy Tikkurilan postiin 01300 VANTAA 12.11.2012

29.10.2012

Hakunilan R-kioskiin avataan Postin noutopiste

Itella Posti yhdistää Hakunilan postin 01200 Vantaa palvelut Tikkurilan postiin 01300 Vantaa 12.11.2012. Samana päivänä Hakunilan R-kioskiin avataan Postin noutopiste.

Hakunilan posti on avoinna perjantaihin 9.11. kello 17 saakka. Maanantaista 12.11. lähtien postista noudettavat paketit voi hakea Tikkurilan postista,  joka palvelee osoitteessa Kielotie 8, maanantaista perjantaihin kello 8-20. Muut postipalvelut saa mistä tahansa postista.

Hakunilan R-kioskiin avattava Postin noutopiste, osoitteessa Laukkarinne 6, on avoinna R-kioskin aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin kello 7-21, lauantaisin kello 8-21 ja sunnuntaisin kello 9-21. Noutopisteestä asiakkaat voivat noutaa kotimaisista verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja. Sieltä voi ostaa myös postimerkkejä sekä tuoda asiakaspalautuslähetyksiä.

Vantaan kaupungin ja Itella Postin välisissä neuvotteluissa oli tavoitteena löytää yhteistyössä mahdollisimman hyvä ratkaisu postipalveluiden tarjoamiseksi Hakunilassa alueen postin yhdistyessä Tikkurilan postiin. Suurin osa postiasioinnista on nykyisin pakettien noutoa, joten noutopisteen avaaminen Hakunilaan osoittautui luontevimmaksi palvelupistevaihtoehdoksi.

Hakunilaa lähin Postin pakettiautomaatti palvelee Tikkurilan Prismassa. Pakettiautomaatit palvelevat myös Koivukylän ja Tammiston K-Citymarketeissa sekä Jumbon ja Myyrmannin kauppakeskuksissa.

Postin paketinohjauspalvelun avulla kuluttajat voivat ohjata verkkokaupoista ja postimyyntiyrityksistä tilaamiaan paketteja mihin tahansa Postin palvelupisteeseen, joita ovat postit ja pakettiautomaatit sekä yhteistyökumppanien ylläpitämät Postin noutopisteet. Useiden lähettäjien osalta toimivan paketinohjauspalvelun voi ottaa käyttöön verkosta osoitteesta www.posti.fi/ohjaus.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Tiedote Hakunilan postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikolla 44.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu yhteensä noin tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaattia ja noutopistettä sekä lisäksi yrityspalvelupisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä, kirjelaatikoita, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti. Asiakkaiden uudenlaisiin asiointitarpeisiin vastaavien palvelupisteiden määrää on suunniteltu lisättäväksi 1000:sta noin 500:lla vuoteen 2016 mennessä, jolloin Postin palvelupisteitä on yhteensä noin 1500.