Espoon Sinimäen postipalvelut kauppakeskus Sellon postista 02600 ESPOO 5.3. lähtien

17.02.2012

Sellon posti palvelee nyt entistä avarammissa tiloissa

Posti 02600 ESPOO kauppakeskus Sellon P-kerroksessa Leppävaarassa palvelee maanantaista 5. maaliskuuta lähtien myös Sinimäen postin asiakkaita, kun posti 02630 ESPOO yhdistetään Sellon postiin.  Posti 02630 ESPOO on avoinna perjantaihin 2. maaliskuuta kello 17 saakka.

Posti 02600 ESPOO on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-20.  Pitkän aukioloajan ansiosta postiasioita voi hoitaa myös arki-iltaisin. Postin tilat ovat nyt myös entistä avarammat ja toimivammat, kun lisätilan remontti on valmistunut. Sellon postista saa kaikki tutut postipalvelut.

Espoon alueella palvelee vielä toistaiseksi myös Niittykummun posti 02200 ESPOO. Tämän postin tiloihin avataan myöhemmin keväällä palvelupiste yritysasiakkaille. Palvelupisteessä on postilokeropalvelut ja sinne voi tuoda valmiiksi maksettuja lähetyksiä sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä. Palvelupisteestä voi noutaa sinne postilokero-osoitteella saapuneet postipaketit ja muut kuitattavat lähetykset.

Posti palvelee myös pakettiautomaateilla. Sinimäen postia lähin SmartPOST-automaatti sijaitsee K-Supermarket Mankkaassa, osoitteessa Sinikalliontie 1.  Automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää kotimaan paketteja.  Automaatti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-21, lauantaisin kello 8-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Posti palvelee netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, 50 pakettiautomaattia ja 11 noutopistettä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tiedote Sinimäen postipalveluiden muutoksesta jaetaan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin viikon 8 alkupuolella.