Brandensteininkadun R-kioskiin Loviisassa avataan posti

05.06.2012

Posti palvelee joka päivä aamusta iltamyöhään

Loviisan postipalvelut saa Brandensteininkadun R-kioskiin avattavasta postista 07900 Loviisa maanantaista 13.8.2012 kello 9 lähtien.

Osoitteessa Brandensteininkatu 17 palveleva posti on avoinna viikon jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin kello 7-21.30, lauantaisin kello 7-22 ja sunnuntaisin kello 9-21.

Nykyinen Loviisan posti 07900 Loviisa palvelee perjantaihin 10.8.2012 kello 16.30 saakka.

- Olemme hyvin tyytyväisiä R-kioski Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyösopimukseen postiasioiden hoidosta Loviisassa. Posti tulee palvelemaan asiakkaita keskeisellä paikalla ja pitkin aukioloajoin, kehityspäällikkö Eija Toivonen Itella Postista kertoo.

R-kioskiin avattavasta postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa saapuneet lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

- R-kioskit sijaitsevat ympäri Suomea keskeisillä paikoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden asioida siellä, missä se heille parhaiten sopii. Postipalvelut ovat tärkeä osa lähipalvelutarjontaamme. Postipalveluiden mahdollistaminen R-kioskissa Loviisassa on osoitus hyvästä yhteistyöstämme Itella Postin kanssa asiakkaiden hyväksi, R-kioskin ketjujohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Itella Posti Oy:llä ja R-kioski Oy:llä on noin 70 yhteistä palvelupistettä eri puolella Suomea.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia,  pakettiautomaatteja ja noutopisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

R-kioski on kannattava ja keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka monipuolisella tuotevalikoimallaan tarjoaa asiakkailleen mielihyvää ja tuo helppoutta heidän elämäänsä. Suomessa on 653 R-kioskia. R-kioski Oy on osa Reitan Convenience yhtiötä, jolla on kioski- ja convenience myymälöitä yli 2500 kaikissa pohjoismaissa ja Baltian maissa. www.r-kioski.fi