Alahärmän postipalvelut Härmänportin postista 62300 Härmä 3.9.2012 alkaen

02.07.2012

Posti palvelee jatkossa myös viikonloppuisin

Härmänporttiin avataan posti 62300 Härmä maanantaina 3. syyskuuta kello 9. Osoitteessa Härmäntie 1 palveleva posti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 6-22 sekä lauantaisin kello 7-22 ja sunnuntaisin kello 8-21. Uudesta postista saa kaikki tutut postipalvelut sieltä voi noutaa postiin saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa pakkaustarvikkeita ja postimerkkejä.

Nykyinen Härmän posti Ylihärmän Säästöpankin Alahärmän konttorissa palvelee perjantaihin 31.elokuuta kello 15.30 saakka.

Muutos ei vaikuta postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Tiedote postipalveluiden muutoksesta jaetaan kotitalouksiin ja yrityksiin elokuussa.

Itella Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen kaikkiaan yli tuhannen palvelupisteen maanlaajuisen verkoston postiasioiden hoitoon. Palvelupisteverkostoon kuuluu lähes tuhat täyden palvelun postia, pakettiautomaatteja ja noutopisteitä. Lisäksi kirjepostia voi jättää 7000 kirjelaatikkoon ja postimerkkejä voi ostaa lähes 3500:lta postimerkin jälleenmyyjältä ympäri Suomea. Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä ja kortteja.