NetPostissa 300 000 käyttäjää

14.03.2011

Tyypillinen NetPostin käyttäjä on perheellinen eteläsuomalainen

Itella Postin NetPosti-palvelussa on nyt yli 300 000 käyttäjää. NetPosti on kasvanut voimakkaasti etenkin viime vuosina, kun kuluttajat, yritykset ja yhteisöt ovat yhä innokkaammin siirtyneet hoitamaan asioitaan sähköisesti. NetPosti-palvelu on tarkoitettu kuluttajille sekä pienille yrityksille ja yhteisöille. NetPosti on perustettu vuonna 2001 ja palvelu saavutti 100 000 käyttäjän rajapyykin vuonna 2007.

NetPostin avulla kuluttaja voi hoitaa e-kirjeiden vastaanottamisen ja arkistoinnin.

- NetPostin kasvava suosio perustuu siihen, että NetPosti helpottaa ihmisten elämää. NetPosti tarjoaa kuluttajille helpon tavan vastaanottaa ja arkistoida kirjeitä ja verkkolaskuja. NetPosti korvaa kodin mappiarkiston ja paperikasat. Kaikki tärkeät paperit säilyvät tallessa ja ne on helppo löytää. NetPosti on tietoyhteiskuntamme turvallinen ja ympäristöystävällinen posti, toteaa NetPosti-palveluista vastaava Tommi Björklund.

Tyypillinen NetPostin käyttäjä on 30-59-vuotias, hyvin koulutettu toimihenkilö, joka asuu Etelä- tai Länsi-Suomessa.

- Voitaisiin sanoa, että NetPostin käyttäjä on elämänsä ruuhkavuosia elävä perheellinen, jolla on muutakin tekemistä kuin penkoa kuitteja kaapeista veroilmoitusta täyttäessä. NetPostin käyttäjille kertyy esimerkiksi laskuja ja muita tärkeitä papereita sen verran, että sähköisyydestä on hyötyä. Vielä toistaiseksi NetPosti on suositumpi ruuhka-Suomessa, mutta uskomme, että muukin Suomi seuraa perässä, Björklund toteaa.

NetPosti lähetti onnelliselle 300 000. käyttäjälle tuotepaketin ja elokuvalippuja.

Lisätietoja: NetPosti-palvelusta vastaava Tommi Björklund, Itella Posti Oy/NetPosti-palvelut, puh. 050 386 6203, etunimi.sukunimi@itella.com

Kuvamateriaalia tiedotusvälineiden käyttöön on saatavissa Itellan verkkosivujen Media-osiosta, www.itella.fi/media > Kuvapalvelu ja logot 

NetPosti on kuluttajien, yritysten ja yhteisöjen turvallinen sähköinen asiointipalvelu. NetPosti sisältää postilaatikon, arkiston, tuhansia sähköisiä asiointilomakkeita sekä näköislehtiä eri kustantajilta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä noin 4 000. Kuluttajia, pieniä yrityksiä ja yhteisöjä palvelussa vastaanottajina yli 300 000. Vuonna 2010 kuluttajat vastaanottivat palvelun kautta 5,2 miljoonaa sähköistä kirjettä. Itella on laajentanut NetPostia myös yritys- ja yhteisövastaanottajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.netposti.fi.