NetPosti osaksi Säästöpankkien verkkopankkia

29.06.2011

Asiakkaiden taloudenhallinta helpottuu

Säästöpankkiliitto ja Itella Postin NetPosti-palvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan NetPosti-palvelu liitetään Säästöpankkien verkkopankkiin. NetPosti tulee Säästöpankin asiakkaiden käyttöön vuoden 2011 loppuun mennessä.

Säästöpankkien tavoitteena on tukea asiakkaidensa taloudellista hyvinvointia ja helpottaa taloudenhallintaa. NetPosti on sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, arkiston, tuhansia sähköisiä asiointilomakkeita sekä näköislehtiä eri kustantajilta. Näin NetPosti auttaa kuluttajaa hoitamaan talousasioita ja siirtää kodin mappihyllyt sähköiseen muotoon.

"Asiakkaamme käyvät päivittäin postilaatikollaan ja lähes päivittäin myös verkkopankissa hoitamassa asioita. On hienoa, että nämä kaksi hyvää palvelua voidaan yhdistää saumattomaksi kokonaisuudeksi. Verkkopankin ja NetPostin avulla asiakas voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa ja muut asiaviestinsä helposti ja kätevästi. Lisäksi meille on tärkeää sähköisen asioinnin ekologinen vastuullisuus, joten yhteistyö nollapäästöisen NetPostin kanssa on luontevaa", toteaa Säästöpankkiliiton kehitysjohtaja Harri Mattinen.

"NetPosti helpottaa ja nopeuttaa asioiden hoitoa. Erityisesti oman talouden hoitoon liittyviä dokumentteja on kätevää vastaanottaa ja säilyttää sähköisesti, kun tietoturvasta on huolehdittu. Noin kaksi kolmasosaa Säästöpankkien aktiivisista asiakkaista käyttää jo verkkopankkia ja he ovat siihen erittäin tyytyväisiä, kuten NetPostinkin käyttäjät. Uskomme yhteistyön Säästöpankkiliiton kanssa parantavan yhteisten asiakkaiden tyytyväisyyttä entisestään ja houkuttelevan myös uusia käyttäjiä palveluihin", toteaa NetPosti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund.

NetPosti-palvelu integroidaan osaksi Säästöpankkien verkkopankkiratkaisua siten, että se on asiakkaiden käytettävissä vuoden 2011 loppuun mennessä. Sen jälkeen tärkeät asiaviestit ovat maksuttomasti ja järjestelmällisesti arkistoituna yhdessä paikassa maksuttomasti seitsemän vuotta.

 

Lisätiedot:

NetPosti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund, p. 050 3866 203, etunimi.sukunimi@itella.com

Kehitysjohtaja Harri Mattinen, Säästöpankkiliitto, p. 040 849 2559, etunimi.sukunimi@saastopankki.fi