Jouluruuhka posteissa on purettu - paketin ehtii noutaa vielä tänään

23.12.2011

Postin jouluruuhka on purettu. Kaikkein vilkkaimmissa toimipaikoissa saattaa tänään esiintyä jonoja, mutta suurin osa paketeista on jo noudettu. Vastaanottajille saattaa tulla vielä tänään paperisia tai sähköisiä saapumisilmoituksia posteista noudettavista lähetyksistä. Postit palvelevat tänään aaton aattona 23.12. normaalien aukioloaikojensa mukaan, joten paketit ehtii hyvin vielä noutaa aatoksi.

Osa posteista ruuhkautui alkuviikosta johtuen pakettien suuresta määrästä. Ruuhka purettiin lisäämällä posteihin henkilöstöä ja kuljetuksen poikkeusjärjestelyillä, muun muassa jakamalla paketteja suoraan asiakkaiden koteihin ilman ennakkotilausta ja lisämaksua.

Jouluaattona 24.12., joulupäivänä 25.12. ja tapaninpäivänä 26.12. Postin myymälät ovat kiinni. Helsingin Pääposti palvelee kuitenkin myös jouluaattona 24.12. klo 12 asti. Joulu- ja tapaninpäivänä myös Pääposti on suljettu. Palveluyritysten yhteydessä toimivat Postin myyntipisteet ovat avoinna omien aukioloaikojensa mukaisesti. Kaikkien postien aukioloajat voi tarkistaa internetistä osoitteesta www.posti.fi/postit tai Postin asiakaspalvelusta 0200 71000 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Postinjakajat jakavat postia normaalisti vielä perjantaina 23.12. Myös Postin erilaiset pika- ja kuljetuspalvelut toimivat tuolloin normaalisti. Jouluna 24. - 26. 12. ei ole jakelupalveluja lukuun ottamatta jouluaattoaamun varhaisjakelussa jaettavia sanomalehtiä.

 

Posti kiittää asiakkaitaan ja toivottaa rauhallista joulua!