Itellassa noin 2 500 kausiapulaista kesän aikana

20.06.2011

Itella tarjoaa kesätyöpaikan Suomessa yhteensä noin 2 500:lle pääasiallisesti postin jakelussa, lajittelussa ja kuljetuksessa. Suurin osa kausiapulaisista on opiskelijoita, jotka sijaistavat vakituista henkilöstöä kesälomien ajan. Lomajärjestelyjä tehdään myös vakituisen henkilöstön työaikajärjestelyillä niin paljon kuin mahdollista.

Kausiapulaisia on joka puolella Suomea Itellan palvelutehtävissä, eniten pääkaupunkiseudulla, jossa lajitellaan suurin osa Suomessa kulkevasta postista ja postinsaajien määrä on suurin. Kausiapulaiset ovat töissä 3 viikosta 3 kuukauteen, tyypillisin aika on 2,5 kuukautta kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin.

Kausiapulaiset valmennetaan tehtäväänsä kesän alussa ja nyt juhannusviikolla työtä tehdään jo itsenäisesti.

 

Lisätiedot medialle: Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 arkisin klo 8.30-16.30.

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2010 liikevaihto oli 1 842 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 29 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. www.itella.fi/konserni.