Itella Real Estate Oy aloittanut toimintansa: vastuulla 800 000 neliömetrin kiinteistökanta

01.03.2011

Itellan sisäinen palveluyksikkö on yhtiöitetty Itella Real Estate Oy -tytäryhtiöksi, joka käynnisti toimintansa vuodenvaihteessa. Tähän Itella Oyj:n kokonaan omistamaan yhtiöön on keskitetty konsernin kaikkien Suomessa sijaitsevien kiinteistöjen omistus.

Itella Real Estaten päätehtävänä on tarjota konserniyhtiöille toimitilapalveluja:

KTM Marko Tulokas on nimitetty Itella Real Estaten toimitusjohtajaksi 1.3.2011 alkaen. Tätä ennen Tulokas työskenteli Itella Information -liiketoimintaryhmän talous- ja hallintojohtajana vastaten myös kiinteistöistä ja hankinnasta. Aiemmin hän on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä metsä- ja paperiteollisuuden toimialalla.

- Toiminnan mittakaava huomioiden Itella Real Estate Oy on merkittävä tekijä Suomen kiinteistömarkkinoilla. Vastuullamme on noin 800 000 neliömetrin laajuinen kiinteistökanta, johon kuuluu Itellan lajittelukeskusten, jakelupisteiden, varastojen ja muiden tuotantolaitosten ohella toimistotilat ja Postin myymälät. Niistä noin 70 prosenttia on Itellan omistuksessa ja loput ovat vuokrakohteita. Kohteita on yhteensä 700 eri puolilla Suomea. Yhtiössämme työskentelee noin 40 kiinteistöammattilaista.

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Marko Tulokas, puh. 050 3866 222, etunimi.sukunimi@itella.com.

 

 

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2010 liikevaihto oli 1 842 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 29 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Www.itella.fi/konserni.