Itella Posti perustaa Postin myyntipisteet Helsingin Puistolaan ja Oulun Kaakkuriin

12.12.2011

Itella Postin tavoitteena on perustaa Postin myyntipisteet Helsingin Puistolaan ja Oulun Kaakkuriin. Yhteistyökumppaneiden kartoitus on alkamassa.

Itella Posti on tehnyt pitkään yhteistyötä kumppaneiden kanssa Postin myyntipisteiden hoidossa. Erityisesti myyntipisteiden keskeinen sijainti ja pitkät aukioloajat ovat saaneet asiakkaiden kiitokset.

Postin myymälä 00750 HELSINKI ja 90420 OULU palvelevat Postin myyntipisteiden perustamiseen saakka.

Posti palvelee myymälöiden, myyntipisteiden, noutopisteiden ja SmartPOSTien lisäksi myös netissä ja puhelimitse. Ajankohtaisista palveluista ja tuotteista saa lisätietoa www.posti.fi:stä  ja numerosta 0200 71000 (pvm/mpm). Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi ostaa myös Postin verkkokaupasta.

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, NetPostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 1 142 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 19 300. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. Posti palvelee kuluttajia myös puhelimessa ja verkossa osoitteessa www.posti.fi.