Itella Posti perustaa Postin myyntipisteen Kuusankosken keskustan alueelle

02.12.2011

Itella Posti kartoittaa Kuusankosken keskustan alueelta uusia yhteistyökumppaneita ja perustaa alueelle Postin myyntipisteen yhteistyökumppanin löydyttyä.

- Postin myyntipistettä, 45720 Kuusankoski, hoitaneen yrittäjän ilmoitettua toiminnan lopettamisesta kartoitimme uudelleen Kuusankosken postipalveluita ja päätimme etsiä yhteistyökumppania Kuusankosken keskustan alueelta, kehityspäällikkö Eija Toivonen Itella Postista kertoo.

Postin myyntipisteen 45720 Kuusankoski tarjoamat postipalvelut saa joulun jälkeen Postin myymälästä 45700 Kuusankoski. Tarkempi muutoksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin kotitalouksiin ja yrityksiin jaettavalla asiakastiedotteella. Postin myymälä palvelee osoitteessa Kymenlaaksonkatu 6, maanantaista perjantaihin kello 9-20.

Posti palvelee myymälöiden ja myyntipisteiden lisäksi myös netissä ja puhelimitse. Ajankohtaisista palveluista ja tuotteista saa lisätietoa www.posti.fi:stä  ja numerosta 0200 71000 (pvm/mpm). Postimerkit, kortit ja pakkaustarvikkeet voi ostaa myös Postin verkkokaupasta.

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, NetPostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 1 142 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 19 300. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. Posti palvelee kuluttajia myös puhelimessa ja verkossa osoitteessa www.posti.fi.