Itella Logistiikka kehittää Aasian logistiikkatoimintojaan

30.09.2011

Itella Logistiikka harmonisoi kansainvälisiä lento- ja merikuljetuspalvelujaan keskittämällä Aasian toimintonsa partnerilleen On Time Expressille (OTEL). Yhteistyö alkaa Itella Logistiikan kaikkien kahdeksan maan osalta 1.10.2011. Sopimukseen sisältyvät maat ovat Kiina, Hong Kong, Malesia, Singapore, Thaimaa, Etelä-Korea, Taiwan, Intia, Vietnam, Indonesia ja Bangladesh.

− Keskittämällä toiminnot yhdelle toimijalle pystymme yhdenmukaistamaan palvelut ja toiminta-alueet asiakkaidemme kannalta selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tämä lisää kilpailukykyä ja luo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia, sanoo Vice President Joni Sundelin Itella Logistiikasta.

Palvelutaso nousee

On Time Express on erityisesti keskittynyt lento- ja merikuljetuksiin. Sen verkosto on Aasian kattavimpia ja palvelun laatutaso erinomainen. Yhteistyön myötä Itella Logistiikan Aasian kuljetusverkostot laajeneva t ja kuljetustiheydet sekä kapasiteetit kasvavat. Palvelutason nousun lisäksi toimintamalli tehostaa Itella Logistiikan yhteistyökumppaniverkostojen hallintaa ja ohjausta.

− Luotettavat ja ammattitaitoiset partnerit sekä monipuolinen palveluvalikoima ovat globaalin logistiikkapalvelumme kulmakiviä. On Time Express on alueellaan huippuosaaja ja organisaatiosta löytyy myös ymmärrystä ja kokemusta Euroopan markkinoilta, Sundelin jatkaa.

Lisätietoja:

Liaison Manager Paul Savage, puh. +358 40 353 5965,
Vice President Joni Sundelin, puh. +358 400 272 995,
sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@itella.com