Itella lanseerasi verkkokaupan kokonaispalvelun

27.06.2011

Uuden SmartShop-palvelun avulla asiakas voi ulkoistaa koko verkkokaupan tilaus-toimitusketjunsa Itellalle ja saa juuri omannäköisensä verkkokaupan nopeasti ja avaimet käteen -periaatteella.

Verkkokaupan suosio jatkuu vankkana ja yhä useampaa yrittäjää kiinnostavat verkossa liikkuvat suuret asiakasmäärät. Itella vastaa yrittäjien tarpeisiin uuden Itella SmartShop-palvelun avulla. Palvelun lähtökohtana on, että verkkokaupan tilaus-toimitusketjun voi kokonaan ulkoistaa Itellalle. Itella rakentaa asiakkaalle asiakkaan brändin mukaisen verkkokaupan, ja vie tuotteet sinne esille. Itella hoitaa kaiken kauppaan liittyvän logistiikan kuten varastoinnin, pakkaamisen ja pakkausmateriaalit sekä toimitukset Suomeen ja ulkomaille. Varastonohjausjärjestelmän ansiosta tuotteiden saatavuustiedot ovat aina nähtävillä ja ajan tasalla kaupassa. Myös lähetystenseuranta, asiakaspalautukset ja liittymät maksujärjestelmään ja kävijäseurantaan kuuluvat sopimukseen.

- SmartShop-palvelun avulla tarjoamme valmiit toimintamallit verkkokaupankäyntiin. Verkkokaupan rakentamisessa on useita työvaiheita ja usein monia kumppaneita. Kun palvelun voi hankkia samalta kumppanilta ja valmiiksi mietittynä ratkaisuna, verkkokaupan perustamis- ja kuukausikulut pysyvät kilpailukykyisinä. Asiakkaan ei tarvitse sitoa verkkokauppaan pääomaa eikä investoida järjestelmiin ja lisähenkilökuntaan, toteaa verkkokaupan kehityksestä vastaava johtaja Kari Nykänen Itellasta.

Formulatähti Heikki Kovalaisen fanituotteet verkkoon

Uuden palvelun tuoreimpia käyttäjiä on The Official Heikki Kovalainen Store joka myy Heikki Kovalaisen fanituotteita.  Valikoimasta löytyy laadukkaita päähineitä ja tuotevalikoima laajenee nopeasti digitaalisiin erikoistuotteisiin. Tuotteita valmistetaan rajoitettu erä, ja niiden suunnitteluun osallistuvat myös Heikki Kovalaisen lisäksi hänen faninsa.

Verkkokauppa on rakennettu alusta asti Itella SmartShop-palvelun avulla.

- Kilpaurheilijana ja yrittäjänä yhteistyökumppanivalinnat ovat tärkeitä. Itella SmartShop tarjoaa minulle kaikki kansainväliseen verkkokaupankäyntiin tarvittavat toiminnot luotettavasti ja nopeasti. Tämä on minulle ensiarvoisen tärkeää, sillä matkustan yli 250 päivää vuodessa ja nyt pystyn edelleen keskittymään täysin ammattini harjoittamiseen F1- radoilla, sanoo Heikki Kovalainen.

 

Lisätiedot: Kari Nykänen, kehitysjohtaja, p. 0440300967, etunimi.sukunimi@itella.com