Itella Asiakkuusmarkkinointi ja JM Tieto yhteistyöhön – kattavat yritystiedot BtoB-markkinointiin

28.02.2011

Itella asiakkuusmarkkinointi Oy on solminut JM Tieto Oy:n kanssa BtoB-rekisterin jälleenmyyntisopimuksen. Ensi vaiheessa Itella Asiakkuusmarkkinoinnin valikoimissa on JM Tiedon ylläpitämä Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokanta sekä BtoB-rekisterien päivityspalvelut. Samalla Itella Asiakkuusmarkkinoinnin oman yritysrekisterin ylläpito päättyy.

Vuonna 1996 perustettu Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokanta on laajentunut merkittävästi viime vuosina. Tänä päivänä rekisteri kattaa kaikki Suomessa toimivat 540 000 yritystä ja yhteisöä taustatietoineen ja noin 600 000 päättäjää vastuualueineen. Yli viiden työntekijän yrityksissä ja julkisella sektorilla kaikki rekisterin henkilöt perustuvat JM Tiedon ylläpitämiin operatiivisiin tai hankinnallisiin vastuualueisiin. Rekisterin ajantasaisuus on myös dokumentoitu, sillä jokaisen organisaatio- ja päättäjätiedon kohdalla on tarkistuspäivämäärä tietojen oikeellisuudesta.

"Olemme ylpeitä siitä, että Itella Asiakkuusmarkkinointi valitsi JM Tiedon kumppanikseen rekisterimme ja päivityspalveluidemme osalta. Yritystemme palveluita yhdistämällä voimme tarjota asiakkaillemme merkittävää kilpailuetua ", toteaa JM Tieto Oy:n toimitusjohtaja Marko Viljanen. "Kun markkinointi- ja myyntiaktiviteetit on kohdistettu tarkasti oikeisiin organisaatioihin ja päättäjiin, on se tuottavaa, kustannustehokasta ja ekologista. Lisäksi se kiinnostaa vastaanottajaa ja täyttää henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain asettamat vaatimukset."

"Hienoa, että voimme aloittaa yhteistyön alan parhaimpiin kuuluvan rekisteritoimittajan kanssa. JM Tiedon palvelujen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat ja tuloksekkaammat kohdennetun markkinoinnin ratkaisut myös BtoB-markkinointiin ja myyntiin", kertoo Itellan CEM-ratkaisujen liiketoimintajohtaja Peter Raikamo.

Itella on jo aloittanut JM Tiedon yritystietojen hyödyntämisen ja myynnin. Myöhemmin keväällä Päättäjät ja Vaikuttajat -yritystietokanta liitetään osaksi Itella aTarget -verkkopalvelua. aTarget-palvelun avulla mainostaja voi suunnitella ja toteuttaa suoramarkkinointia kustannustehokkaasti verkossa. "Ostaminen siirtyy tulevaisuudessa entistä vahvemmin verkkoon myös yritysmarkkinoilla, ja haluamme tarjota asiakkaillemme siihen kattavat ja tehokkaat verkkopalvelut", toteaa Itellan Peter Raikamo.

Yritysten sopima yhteistyömalli merkitsee molemmille osapuolille monipuolisia BtoB-liiketoimintamahdollisuuksia. Myös JM Tieto voi jatkossa tarjota omille asiakkailleen Itella Asiakkuusmarkkinoinnin palveluja kohdennetun markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Lisätietoja medialle:

Liiketoimintajohtaja Peter Raikamo, Itella Asiakkuusmarkkinointi, CEM-ratkaisut, puh. 020 452 8098, etunimi.sukunimi[at]itella.com.

Toimitusjohtaja Marko Viljanen, JM Tieto Oy, puh. 041 534 0051, etunimi.sukunimi[at]jmtieto.fi

Itella Asiakkuusmarkkinointi Oy on johtava kohdennetun markkinoinnin asiantuntijayritys Suomessa. Suomen lisäksi toimimme myös Venäjällä Moskovassa. Asiakkuusmarkkinointi tarjoaa yrityksille ideoita, työkaluja ja ratkaisuja asiakasymmärryksen lisäämiseen ja myynnin kasvattamiseen. Itella Asiakkuusmarkkinoinnin palvelukokonaisuuksia ovat asiakasymmärrykseen perustuva kohdennetun markkinoinnin suunnittelu, sen monikanavainen ja automatisoitu toteutus sekä tuloksellisuuden seuranta.

JM Tieto Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen innovatiivisilla asiakashankinnan ja -hallinnan sekä johtamisen ratkaisuilla. JM Tieto Oy työllistää Suomessa 30 markkinoinnin, myynnin ja asiakashallinnan osaajaa Vantaalla, Hollolassa ja Tampereella. Tärkeimmät asiakasryhmät ovat teollisuus, tukkukauppa sekä IT- ja asiantuntijapalvelut. JM Tiedon tytäryhtiö JM Corporation toimii Virossa ja Venäjällä työllistäen noin 25 työntekijää.