Finlaysonin Ruusunen-tuotteet Postin myymälöihin

08.09.2011

Syksyisen värikäs kuosi hurmaa pakkaustarvikkeissa ja lahjatuotteissa

 

Itella Posti Oy ja Finlayson ovat sopineet lisenssiyhteistyöstä, jonka mukaan Itellalla on yksinoikeus käyttää Finlaysonin ruskeaa Ruusunen-kuosia valituissa Postin tuotteissa ja palveluissa. Sopimus mahdollistaa Itellalle myös uuden tuoteperheen kehittämisen. Itella on tehnyt vastaavanlaisen lisenssisopimuksen Marimekon kanssa vuonna 2007 ja IVANA HELSINGIN kanssa vuonna 2008.

- Finlayson valikoitui kumppaniksemme, koska se on tunnettu suomalainen yritys ja vahva brändi. Tuotannosta löytyy meille pakkaustarvikkeisiin sopivaa designia ja erinomaisesti lahjaksi sopivia tuotteita, liiketoimintajohtaja Rita Sadinkangas Itella Postista kertoo. 

Finlaysonin tuotesuunnittelujohtaja Mailis Linnola sanoo molempien brändien olevan kuluttajille tuttuja ja toteaa yritysten palvelevan samoja kuluttajia. 

- On hienoa, että asiakkaat voivat kohdata meidän kuosimme ympäristössä, jossa he eivät ole niitä tottuneet näkemään. Uskon, että Finlayson on Itella Postille hyvä partneri; laatumielikuvamme on hyvä ja toimintamme on koko 190-vuotisen historiamme aikana ollut hyvin yhteisöllistä.

Helposti postitettavia ja lahjaksi sopivia tuotteita

Herkkä Ruusunen-kuosi on Finlaysonin suunnittelijan Anu Kanervon luomus. Ruusukuvioisessa kuosissa yhdistyvät sekä kukkien pehmeys että graafinen piirrosjälki. Posteissa yksinoikeudella myyntiin tulevaan tuoteperheeseen kuuluu muun muassa pakkaustarvikkeita ja tekstiileitä, kuten essu ja kaitaliina. Syksyisen lämminsävyisen Ruusunen-tuotteet ovat väritykseltään ruskeasävyisiä.

Kaikki myynnissä olevat Ruusunen-tuotteet ovat helposti postitettavia ja sopivat monenlaiseen muistamiseen. Tuotteet sopivat kaikenikäisille, mutta pääkohderyhmänä Itella Postilla ovat muistamisen heavy-userit, eli aktiivi-ikäiset naiset. Posteissa myytävien kuviollisten pakkaustarvikkeiden myynti ovat kasvanut viime vuosina tasaisesti.  Myös Postin lahjatuotemyyntiä on seurattu ja kehitetty aktiivisesti. 

 

 

Lisätietoja:

liiketoimintajohtaja Rita Sadinkangas, p. 040 7580 885, etunimi.sukunimi@posti.fi