Tomi Kunnamo vetämään Itellan taloushallinnon ulkoistusliiketoimintaa Suomessa

03.02.2010

Tomi Kunnamo, 38, on aloittanut vuoden alussa Itella Informationin taloushallinnon ulkoistusliiketoiminnan vetäjänä Suomessa. Itella Information vahvisti syksyllä 2008 osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja sähköistämiseen liittyviä palveluitaan ostamalla jyväskyläläisen Tuottotieto Oy:n. Kaupan myötä yhtiö käynnisti vuoden 2009 aikana taloushallinnon ulkoistamisliiketoiminnan ja teki ensimmäiset merkittävät ulkoistussopimuksensa.

Tällä hetkellä Itella Information tarjoaa taloushallinnon palveluita neljässä palvelukeskuksessa Jyväskylässä, Kuopiossa, Espoossa ja Varsovassa noin 150 henkilön voimin. Itella Information -liiketoiminta toimii 15 Euroopan maassa ja sillä on noin 2 000 työntekijää.

AddValuen viime vuoden lopussa toteuttaman kyselyn mukaan taloushallinnon ajankäytöstä merkittävin osuus kuluu rutiinitehtäviin, kuten ostolaskujen käsittelyyn, reskontriin, pääkirjanpitoon, matkalaskuihin tai palkanlaskentaan. Itellan uusi liiketoiminta keskittyy yritysten tarpeeseen suunnata enemmän aikaa toiminnan kehittämiseen, tulosseurantaan ja budjetointiin, pois rutiinitehtävistä.

- Taloushallinnon ulkoistaminen on Suomessakin lähtemässä toden teolla vauhtiin. Parhaissa yrityksissä tehdään seuraavan kolmen vuoden aikana päätöksiä taloushallinnon ulkoistamisesta. Itella on Suomen johtavana taloustransaktiopalveluiden toimittajana erinomaisessa asemassa viemään tätä kehitystä eteenpäin, Kunnamo kertoo.

Tomi Kunnamo siirtyi Itellalle Accenturen talousjohdon konsultointipalveluista. Hän vastasi Suomen Accenturen riskienhallinnan palveluista.


Lisätietoja:
Johtaja, Tomi Kunnamo, Itella Information 050 597 0493, etunimi.sukunimi@itella.com

Viestinnän yhteystiedot, Satu Linkola, puh. 0400 967 836, etunimi.sukunimi@itella.com


Itellan kuvapankista saat julkaisuvapaat kuvat toimialastamme, johtohenkilöistämme ja logoistamme. Kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/group/media 

 

Itella Information on johtava talouden tietovirtojen tehostaja ja sähköisen laskutuksen edelläkävijä Euroopassa. Palvelut sisältävät ratkaisut saapuvien laskujen tehokkaaseen käsittelyyn organisaation sisällä ja laskujen lähettämiseen kustannustehokkaasti sähköisesti tai paperilla. Itella Information toimii 15 Euroopan maassa noin 2 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2008 oli 247 miljoonaa euroa. Itella Information -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin. www.itella.fi/informaatiologistiikka