Porvoon Anttilan jakelukokeilu jatkuu

14.12.2010

Porvoon Anttilan alueella alkanut kokeilu tulevaisuuden postinjakeluvaihtoehdoista jatkuu. Viime huhtikuusta alkaen alueen 140 kotitaloutta ja yritystä ovat olleet mukana kokeilussa, jossa postinsaajat ovat muun muassa vastaanottaneet kirjelähetykset sähköisenä Postin asiointipalvelu NetPostiin. Osallistujilta saadun myönteisen palautteen perusteella kokeilua on päätetty jatkaa toistaiseksi. Kokeilua aloitettaessa oli sovittu, että kokeilu jatkuu vuoden 2010 loppuun.

Posti teetti viime syksynä kyselyn, jossa selvitettiin osallistujien mielipiteitä kokeilun toteutuksesta. Tulosten perusteella enemmistö halusi jatkaa Anttilan alueen postipalvelujen kehittämistä. Tämän perusteella Itellassa tehtiin päätös jatkumisesta.

- Sopimusten teko kokeilun jatkumisesta on parhaillaan käynnissä osallistujien kanssa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että valtaosa kokeiluun osallistujista haluaa jatkaa sitä, vain kymmenkunta taloutta on epäröinyt jatkamista. Lopullisen määrän tiedämme, kun kaikki sopimukset on tehty, kertoo kehitysjohtaja Tommi Tikka Itellasta.

- Kokeilun jatkon aikanakin on tarkoitus, että toteutusta muokataan ja postin vastaanottamisen vaihtoehtoja kehitetään edelleen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. On rohkaisevaa huomata, että anttilalaisilla asiakkaillamme on aktiivista kiinnostusta kehittää tärkeää suomalaisten peruspalvelua, postinjakelua.

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Tommi Tikka, Itella Oyj, puh. 050 462 7645, tommi.tikka@itella.com