NetPosti osaksi Tapiolan verkkopankkia

01.02.2010

Tapiola Pankki laajentaa internet-palveluaan älykkäällä sähköisellä arkistolla

Tapiola ja Itella ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Itellan sähköinen asiointipalvelu NetPosti liitetään kiinteäksi osaksi Tapiolan verkkopankkia ja se otetaan käyttöön kesäkuussa 2010.

- Tavoitteenamme on NetPostin avulla kehittää internet-palveluamme. NetPosti antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hallita lähes kaikkia kotitalouden asioita palkkalaskelmista laskuihin. Sen ansiosta moni aiemmin mappiin arkistoitu asia voidaan hoitaa sähköisesti. Tapiola Pankin asiakkaat voivat hoitaa samassa palvelussa koko laskuprosessinsa laskun vastaanottamisesta maksamiseen ja arkistointiin, toteaa Tapiola Pankin varatoimitusjohtaja Marja Pajulahti.

NetPosti auttaa hoitamaan arkipäivän asioita sähköisesti perinteisten verkkopankkiasioiden lisäksi. Tapiola Pankin asiakkaista valtaosalla on verkkopankkitunnukset, joten kynnys hoitaa myös oman talouden muita asioita sähköisesti on alhainen.

- NetPosti-palvelu integroidaan osaksi Tapiolan verkkopankkiratkaisua siten, että se on asiakkaiden käytettävissä ensi kesänä. Sen jälkeen tärkeät asiaviestit ovat maksuttomasti ja järjestelmällisesti arkistoituna yhdessä paikassa verottajan vaatimusten mukaiset kuusi vuotta, toteaa NetPostin ratkaisuliiketoiminnasta vastaava Tommi Björklund.


Lisätietoja:
NetPostin ratkaisuliiketoiminnan johtaja, Tommi Björklund, NetPosti-palvelut, Itella Oyj, puh. 050 3866 203, etunimi.sukunimi@itella.com

Varatoimitusjohtaja, Marja Pajulahti, Tapiola Pankki Oy, Tapiola Pankki Oy, puh. 040 842 8665, etunimi.sukunimi@tapiola.fi

 

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, kuuden vuoden arkiston ja yli 1 200 sähköistä asiointilomaketta ja 170 näköislehteä 80 eri kustantajalta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä 4 000 ja kuluttajia yli 200 000. Vuonna 2009 palvelun kautta toimitettiin yli 3 miljoonaa sähköistä kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.posti.fi/netposti.

Tapiola Pankki on  pääasiassa henkilöasiakkaiden palveluun keskittyvä nykyaikainen pankki, joka palvelee asiakkaitaan verkossa, puhelimessa ja toimistoissa ympäri Suomea. Pankin palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset tili- ja korttituotteet ilman kassapalvelua sekä ammattitaitoinen neuvontapalvelu laina- ja sijoitusasioissa. Tapiola Pankilla on noin 185 000 asiakasta. Tapiola Pankin omistavat Tapiola-ryhmän keskinäiset vakuutusyhtiöt ja se on tätä kautta vakuutuksenottajien omistama. Tapiola Pankki kuuluu Vahinko-Tapiolan konserniin.