NetPosti osaksi Tapiolan verkkopankkia

14.06.2010

Tapiola Pankin internet-palvelun avulla halutaan helpottaa asiakkaan elämää

Tapiola Pankki on liittänyt Itellan NetPosti-palvelun osaksi verkkopankkiaan. NetPostista on räätälöity Tapiolan pankkiasiakkaita varten oma Tapiola NetPosti, joka on kiinteä osa verkkopankkia. Tapiola Pankki haluaa kehittää verkkopankistaan kattavan sähköisen palvelukokonaisuuden, ja NetPostin avulla asiakkaat voivat pankkiasioiden lisäksi hoitaa muitakin arkielämän asioita sähköisesti.

Tapiola Pankki pitää tärkeinä NetPostin etuina muun muassa laskujen maksamisen helppoutta ja hyviä arkistointiominaisuuksia.

- Haluamme tarjota Tapiola Pankin asiakkaille parhaimman sähköisen palvelukokonaisuuden. Sähköinen asiointi helpottaa asiakkaan elämää ja auttaa pienentämään omaa hiilijalanjälkeään. Tapiolalle räätälöidyn palvelun erityispiirre on laskujen helppo maksaminen. Tapiola NetPostiin saapuneen laskun pääsee maksamaan yhdellä klikkauksella ja kaikki laskun tiedot siirtyvät automaattisesti mukana, kertoo Tapiola Pankin varatoimitusjohtaja Marja Pajulahti.

Sähköisten kirjeiden ja laskujen vastaanottamisen lisäksi Tapiola NetPostissa on myös muita palveluita, kuten mahdollisuus ladata sinne omia tiedostoja arkistoitavaksi. Esimerkiksi perheen passien skannaaminen ja arkistoiminen NetPostiin on kätevää, sillä sieltä ne voi tarvittaessa tulostaa ulkomaillakin, jos passi sattuu katoamaan.

- Tapiola NetPosti tekee laskujen maksamisesta entistä helpompaa ja kätevämpää. Lisäksi seitsemän vuoden maksuton arkisto ja tärkeiden dokumenttien lataaminen auttavat Tapiola Pankin asiakkaita arjen paperikaaoksen hallitsemisessa. Ennätykselliset yli 11 000 uutta käyttäjää otti NetPostin käyttöön toukokuussa, joten uskomme NetPostin ominaisuuksien palvelevan hyvin myös Tapiola Pankin asiakkaita, toteaa NetPostin ratkaisuliiketoiminnasta vastaava Tommi Björklund.

Tapiola Pankki on kehittänyt verkkopankkiaan määrätietoisesti. NetPostin lisäksi se tarjoaa muitakin edistyksellisiä palveluja asiakkailleen. Ainoana pankkina se tarjoaa maksutta aidon sähköisen tilikirjan, jolla voi helposti seurata tuloja ja menoja. Tapiola-ryhmä toimittaa myös oman henkilöstönsä palkkalaskelmat NetPostiin.

 

Lisätietoja:

NetPostin ratkaisuliiketoiminnan johtaja, Tommi Björklund, NetPosti-palvelut, Itella Oyj, puh. 050 3866 203, etunimi.sukunimi@itella.com

Varatoimitusjohtaja, Marja Pajulahti, Tapiola Pankki Oy, Tapiola Pankki Oy, puh. 040 842 8665, etunimi.sukunimi@tapiola.fi

 

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, seitsemän vuoden arkiston ja yli 2 000 sähköistä asiointilomaketta ja 170 näköislehteä 80 eri kustantajalta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä 4 000 ja kuluttajia yli 230 000. Vuonna 2009 palvelun kautta toimitettiin yli 3,1 miljoonaa e-kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta http://www.posti.fi/netposti

Tapiola Pankki on nykyaikainen pankki, joka palvelee pääasiassa henkilöasiakkaita verkossa, puhelimessa ja toimistoissa ympäri Suomea. Pankin palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset tili- ja korttituotteet ilman kassapalvelua sekä ammattitaitoinen neuvontapalvelu laina- ja sijoitusasioissa. Tapiola Pankilla on noin 200 000 asiakasta. Tapiola Pankin omistavat Tapiola-ryhmän keskinäiset vakuutusyhtiöt ja se on tätä kautta vakuutuksenottajien omistama. Tapiola Pankki kuuluu Vahinko-Tapiolan konserniin.