NetPosti osaksi Ilkan ja Pohjalaisen verkkopalveluita

16.06.2010

Pohjalaisille paketoidaan tietoyhteiskunnan alueellisia ja kansallisia palveluita yhteen paikkaan

Pohjalainen mediatalo I-Mediat on liittänyt Itellan NetPosti-palvelun kiinteäksi osaksi Ilkan ja Pohjalaisen verkkopalveluita. NetPosti-laatikko löytyy nyt osoitteista www.ilkka.fi ja www.pohjalainen.fi

I-Mediat haluaa kehittää verkkopalveluistaan kohtaamispaikan alueen asukkaille, yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin edustajille, niinpä uutisten lisäksi sinne halutaan koota muitakin hyödyllisiä palveluita.

- Haluamme toimia sähköisen asioinnin edelläkävijöinä ja kehittää aktiivisesti omia sähköisiä palveluitamme. Itellan NetPosti on mielestämme paras sähköisen asioinnin kumppani. NetPosti antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hallita lähes kaikkia kotitalouden asioita palkkalaskelmista laskuihin. Sen ansiosta moni aiemmin paperisena mappiin arkistoitu asia voidaan hoitaa sähköisesti, toteaa I-Medioiden verkko- ja mobiililiiketoiminnan johtaja Marko Orpana.

Nyt myös I-Medioiden lehtilaskut voi vastaanottaa NetPostiin, ja koko laskuprosessi voidaan hoitaa sähköisesti vastaanotosta arkistointiin, ja lasku voidaan maksaa siirtymällä NetPostista verkkopankkiin.

- Ilkan verkkopalvelussa on viikoittain noin 40 000 eri kävijää ja Pohjalaisen verkkopalvelussa noin 30 000 eri kävijää. On hienoa, että pohjalaiset ovat ottaneet alueelliset sähköiset palvelut näin hyvin osaksi arkipäiväänsä. Uskomme, että paikallisten asioiden hoitamisesta on luontevaa lähteä hoitamaan myös muita arkipäivän asioita sähköisesti. NetPostistahan löytyy tällä hetkellä lähes 2 200 erilaista viranomaislomaketta, toteaa NetPostin ratkaisuliiketoiminnan johtaja Tommi Björklund.

 

 

Lisätietoja:

NetPostin ratkaisuliiketoiminnan johtaja, Tommi Björklund, NetPosti-palvelut, Itella Oyj, puh. 050 3866 203, etunimi.sukunimi@itella.com

Johtaja, Marko Orpana, I-Mediat, puh.050 370 7722, etunimi.sukunimi@i-mediat.fi

 

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, seitsemän vuoden arkiston ja lähes 2200 sähköistä asiointilomaketta ja 170 näköislehteä 80 eri kustantajalta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä 4 000 ja kuluttajia 240 000. Vuonna 2009 palvelun kautta toimitettiin yli 3 miljoonaa sähköistä kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.posti.fi/netposti.


I-Mediat Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö, joka julkaisee monikanavaisia maakuntalehtiä Ilkka ja Pohjalainen, viittä paikallislehteä ja kahta kaupunkilehteä. Ilkka on 1906 perustettu Etelä-Pohjanmaan ykköslehti. Vuonna 1903 perustettu Pohjalainen on Pohjanmaan alueen suomenkielinen ykköslehti. Paikallislehtien Viiskunta, Komiat, Järviseutu, Suupohjan Sanomat ja Jurvan Sanomat  levikkialueet sijoittuvat suomenkieliselle Etelä-Pohjanmaalle sekä Pohjanmaan rannikkoseudulle. Yhtiön julkaisemat paikallislehdet ovat ylivoimaisia ykkösmedioita päälevikkialueillaan. Tuotteisiin kuuluvat myös kaksi kaupunkilehteä: Vaasan Ikkuna ja Etelä-Pohjanmaa.