Lindström valitsi logistiikkakumppanikseen Itellan

30.06.2010

Lindström ja Itella Logistiikka ovat allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen logistiikkayhteistyöstä.

Sopimus kattaa Lindströmin tuotteiden varastoinnin, koti- ja ulkomaan kuljetukset, tullaus- ja huolintapalvelut sekä logistiikan kehittämisen kokonaispalveluna. Lindströmin tekstiilituotteiden varastointi keskitetään lokakuusta 2010 alkaen Itellan Orimattilan Pennalan logistiikkakeskukseen.

- Tähtäämme tällä muutoksella jatkuvasti kehittyvään kumppanuuteen, joka tuo meille tehokkuutta sekä aikaisempaa parempaa kokonaisprosessin sujuvuutta, toteaa toimitusjohtaja Juha Laurio Lindströmiltä.

- Olemme iloisia uudesta yhteistyösopimuksesta. Itella Logistiikka on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia logistiikkapalvelujen tarjoajia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja korkealaatuista logistiikkapalvelua. Huolehdimme siitä, että palvelumme vastaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan liiketoiminnan edellytyksiä, maajohtaja Jarmo Halonen Itella Logistiikasta toteaa.

Lisätietoja medialle:
johtaja Jukka Pyykkö, Itella Logistiikka, puh. 0500 463 633, sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com
toimitusjohtaja Juha Laurio, Lindström Oy, puh.  040 501 6299, sähköposti: etunimi.sukunimi@lindstrom.fi

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta Kuvapalvelu ja logot.


Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka

 Lindström on yritysten globaali kumppani, joka vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa tekstiilien ja puhtauden keinoin. Lindström toimii 19 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Lindströmiläisiä on 2400 henkeä ja konsernin vuoden 2009 liikevaihto oli 242 miljoonaa euroa. www.lindstrom.fi