Itellan markkinointipalvelut kasvavat Venäjällä

04.03.2010

Suorapostitus Venäjälle helpottuu, kun Itellan suoramarkkinoinnin suunnittelu-, hallinnointi- ja lähetyspalvelu DMmessage alkaa toimia Venäjällä maaliskuusta 2010 lähtien. Itella Connexions vahvisti jalansijaansa myös solmimalla vuoden markkinointisopimuksen Venäjän suurimpiin kuuluvan vähittäispankin kanssa.

Maaliskuusta 2010 lähtien suomalaisyritykset voivat lähettää suorapostituksia nopeammin ja edullisemmin Venäjälle, kun DMmessagen käyttö siellä mahdollistuu. Itella DMmessage on internetissä toimiva palvelu, jonka avulla voidaan suunnitella, hallita, ja lähettää tarjouksia, kutsuja, uutiskirjeitä, tiedotteita ja esitteitä postitse. Viesti on nopeimmillaan suunniteltu, painettu, postitettu ja perillä vastaanottajalla jo seuraavana päivänä. Internet-portaalin kautta toimiva palvelu on ainoa laatuaan Suomessa ja Venäjällä.

Venäjällä palvelussa on valittavana neljä paikallisten postisääntöjen mukaisesti suunniteltua tuotetta. Materiaali tuotetaan Venäjällä ja lähetysten jakelusta vastaa Venäjän Posti. Internet-palvelu toimii suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

DMmessagen keskeiset hyödyt ovat internet-palvelun nopeus ja joustavuus, kustannustehokkuus erityisesti pienissä tilauserissä sekä tehokas brändinhallinta yrityksen ilmeen mukaisilla viestipohjilla. Palveluun tallennettuihin yritysilmeen mukaisiin pohjiin on helppo lisätä halutut tekstit ja kuvat. Palvelu soveltuu niin pienille kuin suurille organisaatioille kaikenkokoisiin viestieriin; minimitilaus on yksi viesti.

Suomeen lähetettävä suoramainonta kuuluu Itella Green tuoteperheeseen, joten mainonnan tuottamisesta ja jakelusta syntyvät hiilidioksidipäästöt lasketaan ja neutraloidaan täysmääräisesti sertifioitujen ilmastoprojektien kautta. Hiilineutraalia suoramainontaa ei tarvitse erikseen tilata eikä siitä koidu asiakkaalle lisäkustannuksia.

Itella Connexionsille merkittävä yhteistyösopimus Venäjällä

Venäjän suurimpiin vähittäispankkeihin kuuluva Rennaisance Credit Bank ulkoisti markkinointipalvelunsa Itella Connexionsille helmikuusta 2010 alkaen. Sopimuksen solmimisen myötä Rennaisance Credit Bankille tuotetaan suora- ja muita asiakasmarkkinointipalveluita yksinoikeudella. Itella Connexions voitti kilpailutuksen luovan konseptin, monipuolisten markkinointivälineiden ja -kanavien sekä menestyksekkään aiemman yhteistyön ansiosta.

 

Lisätietoa DMmessagesta: Business Manager, Timo Nieminen, Itella Asiakkuusmarkkinointi, puh. 040 571 3519, etunimi.sukunimi@itella.com

Lisätietoa Itella Connexionsista: Kehitysjohtaja Tatu Koistinen, Itella Asiakkuusmarkkinointi, puh. 040 779 9497, etunimi.sukunimi@itella.com

 

Itella Asiakkuusmarkkinointi auttaa yrityksiä tavoittamaan kohderyhmänsä, lisäämään myyntiä ja kehittämään asiakassuhteitaan. Se tarjoaa ratkaisut uusasiakashankintaan, kävijämäärien kasvattamiseen, lisä- ja ristikkäismyyntiin, asiakkuuden kehittämiseen sekä brandin rakentamiseen ja hallintaan. Vuonna 2007 käynnistetty Itella Asiakkuusmarkkinointi -liiketoimintayksikkö kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään. Itella-konsernissa on reilu 30 000 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli 1 819,7 miljoonaa euroa.