Itella Logistiikka mukana kierrättämässä lasten ulkoiluhaalareita

16.09.2010

Itella Logistiikka on mukana Luhdan ja Suomen Punainen Ristin K-citymarketeissa järjestettävässä "Autamme Punaista Ristiä Auttamaan!" -kampanjassa 16.-22. syyskuuta.

Itella Logistiikan Muotilogistiikan yksikkö hakee autoillaan kampanjassa kerätyt lasten ulkoiluhaalarit citymarketeista ja vie ne Suomen Punaisen Ristin logistiikkakeskukseen, josta ne toimitetaan edelleen apua eniten tarvitseville lapsiperheille.

- Olemme tehneet Luhdan kanssa yhteistyötä pitkään. Kun kuulimme kierrätyskampanjasta, halusimme ilman muuta olla mukana tukemassa hyvää asiaa. Kierrätys sopii hyvin yhteen myös Itellan omien ympäristötavoitteiden kanssa, myyntipäällikkö Heli Vepsäläinen Itellan Muotilogistiikasta kertoo.

Viime syksynä Itella Logistiikka osallistui yhdessä Haltin, Intersportin ja Suomen Punaisen Ristin kanssa kierrätyskampanjaan, jossa kerättiin ja vietiin takkeja kriisialueille.

> Tutustu Muotilogistiikan palveluihin.

Lisätietoja: myyntipäällikkö Heli Vepsäläinen, Itella Logistiikka, puh. 040 7047865, sähköposti: heli.vepsalainen(at)itella.com

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka