Itella Logistiikan varastopalvelut ja IT-ratkaisut esillä Logistics 2010 -tapahtumassa Wanhassa Satamassa

20.04.2010

Itella Logistiikka on mukana tiistaina 20.4. Wanhassa Satamassa järjestettävässä Logistics 2010 -tapahtumassa. Itella Logistiikka esittelee osastolla E 143 palveluvarastoratkaisuja sekä IT-ratkaisuja toimitusketjun hallintaan.  Tapahtuman seminaaripuheenvuorossa myynti- ja markkinointijohtaja Jan Pawli kertoo palvelulogistiikan ratkaisuista Venäjällä kello 14.50-15.20 G-salissa.

Kuljetus- ja rahtipalvelujen ohella Itella Logistiikka tarjoaa kokonaisvaltaisia varastointipalveluja ja varastoitavaan tavaraan liittyviä lisäarvopalveluja, esim. tuotteiden esikokoamista, pakkaamista, markkinointimateriaalien tai hintalappujen lisäämistä. Itella Logistiikka toimittaa myös logistiikan hallintaan tarvittavat ratkaisut ja tietojärjestelmät, jotka tuovat läpinäkyvyyttä toimitusketjun eri osiin. Näkymä koko toimitusketjuun mahdollistaa tavaravirtojen tasaisen kierron, tehokkaamman seurannan ja systemaattisen suunnittelun.

Itella Logistiikalla on vahvaa toimialakohtaista osaamista mm. päivittäistavarakaupassa, varaosakaupassa sekä juoma- ja muotilogistiikassa. Se toimii Pohjois-Euroopassa, Baltiassa ja Venäjällä sekä partnereiden kautta maailmanlaajuisesti. 

Tervetuloa tutustumaan Suomen ja Venäjän johtavan varastopalveluiden tarjoajan ratkaisuihin!

Lisätietoja:
johtaja Jukka Pyykkö, Itella Logistiikka, puh. 0500 463 633
myyntijohtaja Ben Angelvirta, Itella Logistiikka, puh. 050 5252 611
sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta, Kuvapalvelu ja logot.


Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka