Itella Logistiikan varaston laajennusosa harjakorkeuteen Tuusulassa

17.06.2010

Itella Logistiikan Tuusulan Huurrekujalle rakennettavan varaston laajennusosa on saatu harjakorkeuteen. Harjannostajaisia vietettiin keskiviikkona 16. kesäkuuta.

Uusi laajennusosa käsittää noin 6 100 neliötä ja 12 200 lavapaikkaa Lisäksi rakennetaan kylmää kevythallitilaa noin 1800 neliötä. Uudenaikaiseen varastoon tulee langaton verkko, joka mahdollistaa mm. trukkipäätetyöskentelyn ja puhekeräilyn. Molemmat varastot otetaan käyttöön syyskuun alussa.

- Huurrekujan lisäosa on meille tärkeä laajennus.  Nykyinen varasto on ollut liian pieni vastaamaan liiketoiminnon tarpeita. Uusi varasto kevythalleineen mahdollistaa moniasiakasympäristön, johtaja Jukka Pyykkö Itella Logistiikasta toteaa.

Laajennuksen myötä Huurrekujan varastopinta-ala nousee kokonaisuudessaan lähes 17 500 neliömetriin. Lavapaikkoja on kaikkiaan 21 000 ja pientavarahyllyjä 10 kilometriä.

Lisätietoja medialle:
johtaja Jukka Pyykkö, Sopimuslogistiikka, Itella Logistiikka, puh. 0500 463 633, sähköposti: jukka.pyykko(at)itella.com

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta Kuvapalvelu ja logot.


Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka