Itella Logistiikalle uusi logistiikkakeskus Boråsiin

11.03.2010

Itella Logistiikan toiminta Skandinaviassa laajenee. Ruotsin Boråsiin rakennetun logistiikkakeskuksen avajaisia vietettiin 11. maaliskuuta. Uuden 5 000 lisäneliömetrin valmistumisen myötä kokonaisvarastopinta-ala Boråsissa nousee 15 000 neliömetriin. Boråsin logistiikkakeskus tarjoaa kattavia logistiikan palvelukokonaisuuksia, kuten palveluvarastointia ja jakeluja sekä kuljetus- ja huolintapalveluja.

- Boråsin uusi nykyaikainen logistiikkakeskus on meille merkittävä laajennus. Voimme tarjota asiakkaillemme entistä kilpailukykyisemmän ja laadukkaamman palvelukokonaisuuden käyttäen uusinta teknologiaa. Asiakas voi ulkoistaa meille koko toimitusketjunsa. Me huolehdimme rahdista, varastoinnista ja myymäläkuljetuksista, johtaja Joni Sundelin Itella Logistiikasta kertoo.

Itella Logistiikalla on Ruotsissa logistiikkakeskukset Boråsin lisäksi Tukholmassa, Jönköpingissä ja Malmössä. Toiminta Ruotsissa alkoi vuonna 2006, kun Itella Logistiikka osti Roadlinkin AB:n. Sittemmin toimintoja on laajennettu ostamalla PS Logistics AB (2007) ja Hansar Logistics AB (2008). Itella Logistiikalla on toimintaa Suomen ohella kaikissa Skandinavian maissa, Baltiassa ja Venäjällä.

 

Lisätietoja medialle:
Joni Sundelin, Vice President, Itella Logistiikka, puh. 0400 272 995

Viestinnän yhteyshenkilö:
viestintäjohtaja Johanna Kotila, puh. 050 436 4437
sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/media.

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka